Ú e-könyv olvasókkal készült a PocketBook a DISTEE EMEA konferenciára

Kütyü Magazin, 2015. február 26. 10:27

Prémium készülékeket és személyre szabott üzleti megoldásokat mutat be a világ harmadik legnagyobb e-könyv olvasó gyártója, a PocketBook az EMEA régió egyik legrangosabb elektronikai és infokommunikációs konferenciáján.

A PocketBook idén is részt vesz az EMEA régió egyik legnagyobb fogyasztói elektronikával és infokommunikációs technológiákkal foglalkozó rendezvényén, a DISTEE EMEA konferencián. 2014-ben a DISTEE EMEA keretein belül több mint 6000 előre egyeztetett találkozót bonyolítottak le a résztvevők, így számtalan új együttműködés született.

A vállalat idén február 24. és 27. között több termékkel is képviselteti magát a monacói konferencián. A rendezvény résztvevői megismerkedhetnek többek között az 1600 x 1200 felbontású képernyővel rendelkező, 8” InkPad készülékkel, az intelligens front világítású prémium e-könyv olvasóval, a PocketBook Sense-szel és a mérnököknek tervezett, hajlékony házú 13,3” PocketBook CAD Reader Flexszel is.

CAD Reader Flex


Mára a PocketBook a világ top három e-könyv gyártó vállalatainak egyikévé nőtte ki magát, széles termékpalettájának köszönhetően, mely mindig igazodik a lokális piaci igényekhez. A PocketBook mindemellett üzleti partnereknek is számos személyre szabott megoldást kínál, legyen szó szoftverről vagy hardverről. A vállalat folyamatosan növeli megbízható partnerhálózatát az EMEA régióban és világszerte, így a DISTREE fórumon is már évek óta visszatérő vendégnek számít.