Három új táblagép érkezik a Telenor kínálatába

Kütyü Magazin, 2015. június 9. 15:30

Az új Alcatel ONETOUCH Pixi 3 8.0, az Alcatel ONETOUCH Pop 10 és a Huawei MediaPad T1 június elejétől megvásárolható a Telenor valamennyi üzletében és online is rendelhető további kedvezménnyel.

Egy belépőszintű és két középkategóriás készülékkel bővül a Telenor táblagépeinek kínálata.

Alcatel ONETOUCH Pixi 3 8.0 

Ezt modellt már 5 990 forintért lehet hazavinni a Telenor legnépszerűbb mobilnetes tarifájával, a Hipernet Mediummal, 2 év hűségvállalás mellett. A 8 colos, HD-felbontású kijelzővel szerelt táblagép kivitele vékony, tömege pedig csupán 335 gramm. Belsejében kétmagos processzor dolgozik, és nem csupán wifis vagy mobilinternetezésre, de akár hanghívásra is alkalmas, háttértára pedig memóriakártyával bővíthető.
 


Alcatel ONETOUCH Pop 10

Nem kell többé magával cipelnie a laptopját annak, aki a 9,6 colos átlójú, HD-felbontású IPS-kijelzővel szerelt készüléket választja, ugyanis külön megvásárolható hozzá a noteszgépekéhez hasonló billentyűzet, amelyet az aljához lehet kapcsolni. Tapipadja és betűgombjai révén hosszabb dokumentumokat is kényelmesen be lehet gépelni a Pop 10-esen, ráadásul előre telepítve megtalálhatók rajta a Word, Excel és Powerpoint szoftverek androidos változatai.

A táblagép az új Android 5.0 Lollipop rendszert használja, amelynek futtatásáról egy négymagos processzor gondoskodik. A Pop 10-es csupán 7,9 milliméter vastag, tömege mindössze 400 gramm, memóriája bővíthető, hanghívásokat is támogat, ráadásul képes maximális sebességgel elérni a Hipernet-hálózatot. A laptop kiváltására is alkalmas táblagépet 0 forintos kezdőrészlettel, 22 havi, mindössze 2181 forintos részletre haza lehet vinni Hipernet Medium előfizetéssel, 2 éves hűséggel.

Huawei MediaPad T1 

Ugyancsak teljes sebességgel lehet hipernetezni a Huawei tabletjével, ami 0 forintos kezdőrészlettel, 22 havi 1135 forintos részletre megvásárolható a Telenornál Hipernet Medium csomaggal, 2 évre vállalt hűséggel. Ez a 8 colos, HD-felbontású kijelzővel szerelt készülék szintén csupán 7,9 milliméter vastag, tömege csupán 360 gramm, pedig nagykapacitású akkumulátort van belsejében. IPS-kijelzője remek színhűséget biztosít, az Android 4.4-es rendszer stabil futásáról egy négymagos processzor gondoskodik a Huawei táblagépében.

Mindhárom táblagépről elérhető a Telenor MyTV televíziós szolgáltatás, amelyen harminc tévécsatorna műsora mellett havi fix díjért használható videotárat is elérhetnek az előfizetők. A készülékek a több mint 35 millió számot kínáló Deezer zeneszolgáltatás használatára is alkalmasak.