Áttörő megoldásokkal jelentkezik a HP

Kütyü Magazin, 2019. április 11. 08:23

A vállalat legnagyobb globális partnereseményén, a HP Reinvent Fórumon mutatta be legújabb irodai nyomtatási megoldásait, melyek gördülékenyen integrálhatók a modern munkahelyen. 

“A jövőben is olyan termékeket és megoldásokat kínálunk majd partnereink számára, amelyek innovatívak és iránymutatóak – függetlenül attól, mióta és milyen módon működnek együtt a HP-vel – mondta el Tuan Tran, az irodai nyomtatási megoldások üzletág vezetője. - Portfoliónk okosmegoldásokkal és -szolgáltatásokkal, magas fokú védelemmel és az iparágban elsőként nyomtató és többfunkciós nyomtató kínálattal hozza el felhasználóink számára mindazt, amire a munkafolyamatok során szükségük lehet most és a jövőben.”

Okosmegoldások és -szolgáltatások

A HP felhasználói élményt továbbfejlesztő megoldásokat és szolgáltatásokat hoz el megújuló portfóliójával.  

Vezető a biztonságos nyomtatásban 

A HP új tanulmánya kimutatta, hogy bár a megkérdezett felhasználók 83 százaléka biztonságosan használja PC-jét és 55 százaléka a mobiltelefonját is, mindössze 41 százalék él a hálózatvédelmi, hozzáférést korlátozó, adatvédelmi vagy végpontbiztonsági funkciókkal a nyomtatóján. Ezzel párhuzamosan egyre több ajánlatkérésben és ajánlattételi felhívásban növelik a nyomtatókkal kapcsolatos biztonsági követelményeket. Ezen a területen a HP piacvezetőként különleges biztonsági megoldásokat és egyedi szolgáltatásokat kínál partnerei számára. A HP az egyetlen nyomtatóipari vállalat, amely megfelel az NIST kiberbiztonsági követelményeinek, saját hibavadász Bug Bounty programot indított, emellett pedig beépített beérkező- és kimenő üzenet-figyelő rendszerrel rendelkezik a malware programok ellen, önhelyreállító kapacitással.

Még erősebb multifunkciós nyomtató-portfólió

A HP bemutatja az iparág legerősebb multifunkciós nyomtató portfólióját, mellyel minimálisra csökkenthető az üzemeltetésre és a produktivitás növelésére fordított idő.

A megújult A4 portfólió tovább bővíti a HP kínálatát

Frissített és kibővített LaserJet A3 portfólió

Elérhetőség

Az új HP A4 EcoSmart LaserJet 500-as és 600-as sorozatok, valamint a bővülő A3 LaserJet 700-as és 800-as nyomtatócsaládok 2019. május 1-től érhetők el a HP-nál és a HP viszonteladóinál. 

A HP Reinvigorated A4 400-as széria 2019. június 1-től érhető el az EMEA régióban. 

 

Fenntartható nyomtatási megoldások a HP-től

A HP felvázolta elképzelését a fenntartható nyomtatás jövőjéről. A gyártó elkötelezett, hogy minden HP eszközzel kinyomtatott oldallal - beleértve a kereskedelmi célra használt készülékeket is - az erdő-barát jövőt, a széndioxid-semlegességet és károshatás csökkentő eszközöket támogassa. A 2016-os év mérföldkőnek számít a HP életében: saját gyártású papírjaihoz semmilyen mértékben nem kapcsolódik erdőirtási tevékenység, és a cél a tervezettnél csaknem két évvel hamarabb valósult meg. Ezen felül a vállalat 2020-ra kitűzött célja is megvalósulóban van arra vonatkozóan, hogy a papíralapú csomagolás is erdőirtás nélkül valósulhasson meg.