Érkezik a HONOR csúcskategóriás okostelefonja

Kütyü Magazin, 2019. augusztus 15. 10:26

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztus 23-ától Magyarországon is megvásárolható a Honor 20 Pro. A dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerének fő kameráját a Sony IMX586 48 MP-es hátlapi kamerája alkotja. Ez továbbfejlesztett AI Ultra Élesség móddal segíti a világos, tiszta képeket, a mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáción keresztül pedig csökkenti a bemozdulásból származó elmosódást.  

A quad rendszer 16 MP-es széles látószögű kamerával, 8 MP-es telefotó kamerával és 2 MP-es makro kamerával is kiegészül. A Honor 20 széria AIS szuper éjszakai módja és az F1.4-es fényerejű lencséje figyelemre méltó végeredményt garantál. Az AI több képkockás stabilizációs technológiája és a továbbfejlesztett algoritmus lenyűgözően tiszta éjszakai képeket ad, mindezt nagyobb fényerő, kevesebb zaj és valósághűbb színek mellett. A négy kamerából álló rendszer a DxoMark értékelésén 111 pontot kapott.

 

A Honor 20 Pro nyerte el a 2019-2020 legjobb lifestyle okostelefonjának járó díjat az elektronikai eszközök tesztelésével foglalkozó nemzetközi szervezet, az EISA értékelése szerint. A Honor csúcsmobilja AI quad kamerarendszerével, 4000 mAh-ás akkumulátorával és különleges megjelenésével érdemelte ki a legrangosabb európai fogyasztói ajánlást. A Honor 20 Pro már a harmadik Honor okostelefon, amely az EISA díjazásban részesül, a Honor 8 Pro és a Honor 10 után.

 

A Honor 20 Pro hazánkban smaragdzöld és fantom lila színekben lesz elérhető augusztus 23-tól. A készülék ajánlatott bruttó fogyasztói ára 199 990 Ft, és elsőként az Extreme Digitalnál lehet megvásárolni, várhatóan szeptember második felétől pedig a Telekom kínálatában is megtalálható lesz.