Az AGON by AOC új gaming univerzuma

Kütyü Magazin, 2021. július 27. 11:00

Az AOC gaming monitor- és IT-kiegészítő márkája bejelenti új ernyőmárkáját, az AGON by AOC-t. Az új márka konszolidálja az AOC meglévő gaming monitor-, és kiegészítő kínálatát, továbbá új modellekkel bővíti az alkalmi játékosoknak, a versenyző játékosoknak és az ambiciózus esportolóknak szánt portfólióját.

Stefan Sommer, az AOC globális marketing igazgatója: „A gaming ágazat és különösen az esport szektor a leggyorsabban növekvő és minden bizonnyal a legizgalmasabb technológiai piacok közé tartozik. Több, mint büszkék vagyunk arra, hogy új márkakoncepciónkat és jövőképünket megoszthatjuk ezzel az egyedülálló közösséggel. Ha gaming ökoszisztémákról van szó, az AGON by AOC egészen biztosan magasabbra tette a lécet és még több gémer játékát fogja új szintre emelni világszerte.”

 

Az AGON by AOC révén a játékosoknak magával ragadó élményben lehet részük, tudásszintjüktől vagy az általuk preferált játékműfajoktól függetlenül. Az AGON by AOC még inkább a játékosok szolgálatának szenteli magát világszerte, és elkötelezett amellett, hogy az egerektől a monitorokig a legjobb gaming ökoszisztémát hozza létre MMORPG játékokhoz, a versenyjátékokhoz, a szimulációkhoz vagy FPS-játékokhoz - kíváncsi kalandorok, tapasztalt hősök és profi legendák számára egyaránt.

Merüljön el egy fantasztikus történetben

Az AGON by AOC egy olyan univerzum, amely egyedülálló az iparágban. A legenda szerint egy disztópikus valóságban, amely nem sokban különbözik a miénktől, a gonosz erők elleni harchoz az AGON liga összegyűjtötte a legjobb, különleges képességekkel rendelkező harcosokat. Csak együtt elég erősek ahhoz, hogy legyőzzék az ellenséget – hasonlóan ahhoz, ahogy a közösség is kulcsfontosságú a játékban és különösen az esportban. Mint azt a növekvő gaming ökoszisztéma is jelzi, a lenyűgöző látványvilág és a részletes karaktertervezés bemutatásával az AGON by AOC játékhardver gyártóból egy egész játékuniverzum megteremtőjévé lép elő.