Windows 11-gyel érkeznek az LG gram laptopjai

Kütyü Magazin, 2021. október 8. 10:10

Októbertől kezdve minden LG gram laptop a Microsoft legújabb operációs rendszerével, az elmúlt hat év legjelentősebb fejlesztésének számító Windows 11-gyel kerül a boltokba. Az új rendszerrel kompatibilis korábbi LG gram modellek a Microsoft weboldaláról frissíthetők. 

A megújult vizuális elemekkel érkező Windows 11 olyan új funkciókat kínál, mint a továbbfejlesztett virtuális asztali szolgáltatástámogatás (virtual desktop support), a közvetlenül a tálcáról elérhető widgetek, a még jobb számítógépes játékélményt szolgáló Xbox-kiegészítők, valamint a képernyőfelosztás révén könnyebb multitaskingot kínáló Snap Layouts és Snap Groups szolgáltatások. A Windows 11-be integrált új, Chromium-motorra épülő Edge továbbá jobb teljesítményt, sebességet és hatékonyságot kínál azoknak, akiknek fontos az élményszerű böngészés. 

 

A Microsoft új operációs rendszere tovább javítja az LG gram által kínált felhasználói élményt, amelyet a laptop elképesztően kis tömege, valamint a versenytárs készülékekhez képest lenyűgözően nagy képernyő-készülékház aránya tesz páratlanná. Az Intel Evo hitelesítésű 2021-es LG gram laptopokon a 16:10-es képarányú kijelző, a hosszú akkumulátoridő és a 11. generációs Intel processzor garantálja a hatékony munkavégzést.

„Az, hogy az LG gram laptopok rögtön az operációs rendszer piaci bevezetése után már Windows 11-gyel kerülnek a boltokba, jól szemlélteti elkötelezettségünket az iránt, hogy a felhasználók a beszállítóink lehető legújabb megoldásait kapják” — mondta Jang Ik-hwan, az LG Electronics üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke, az IT üzletág vezetője. „Bár a legtöbb laptoptulajdonos számára továbbra is lehetséges, hogy a Microsoft legújabb operációs rendszerét saját maga telepítse, sok olyan ügyfelünk van, akik azonnal munkára akarják fogni az új készüléket, számukra pedig fontos, hogy ezt a kicsomagolás után minél előbb megtehessék.”