Mobil nyomtatásban erősít a HP

forrás: Prím Online - 2013. október 2.

A HP biztonságos mobil nyomtatási megoldásokat, új egyfunkciós és multifunkcionális nyomtatókat (MFP), szkennereket és olyan megoldásokat jelentett be, amely egyszerűsíti a digitális folyamatokat és hatékonyabbá teszi a munkát.

Egyszerűbb és biztonságosabb nyomtatási megoldások 

2015-re a munkaerő 37 százaléka lesz mobil, ezért egyszerűen használható, hatékonyabb és a biztonsági kockázatokat csökkentő megoldásokra van szükség.

Új HP mobil nyomtatási megoldások

- A HP 1200w Mobile Print Accessory és a HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleettel, lehetővé válik a közvetlen vezeték nélküli és kis hatótávolságú kommunikáción alapuló (NFC) érintéssel történő nyomtatás okostelefonról, táblagépről, notebookokról 40 millió HP LaserJet és Officejet felhasználó számára. Ezek a kiegészítők elérhető árúak és könnyen installálhatók USB-n keresztül, vagy az eszköz hardverének integrált bővítőhelyébe (HIP - hardware integration pocket) helyezve.

 

 

- A HP LaserJet Enterprise M800 sorozat az iparág első A3-as vállalati nyomtatója és MFP flow sorozata érintéssel történő nyomtatással és közvetlen vezeték nélküli kapcsolattal. Ezekkel az eszközökkel egyszerűbb a biztonságos nyomtatás, mert bármilyen NFC-vel rendelkező okostelefonról, vagy táblagépről egyetlen érintéssel indítható. Ebben a sorozatban a HP Colour LaserJet Enterprise flow MFP M880 és a HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 tartalmazza a HP Flow dokumentumkezelő technológiáját a gördülékenyebb folyamatkezelés érdekében.

- A HP LaserJet Enterprise M806 és a HP Colour LaserJet Enterprise M855 szintén alkalmasak az érintéssel nyomtatásra az NFC és közvetlen vezeték nélküli technológiának köszönhetően.

- A HP Colour LaserJet Enterprise M750 sorozattal a vállalati dokumentumok professzionális színes nyomtatása könnyíthető meg többféle papírméretben egészen SRA3 méretig.

- A HP LaserJet Pro M435nw MFP kivételes sebességű nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra képes A3-as méretig választható érintőképernyővel és közvetlenül dokumentumtárba szkenneléssel. Szerény helyigényének köszönhetően praktikus.

- A frissített HP ePrint Enterprise jobb kapcsolatot és kibővült eszköztámogatást jelent a mobil eszközök menedzselésében.
A biztonságos nyomtatás érdekében a HP elérhetővé tette Blackberry 10-en az ePrint Enterprise alkalmazást, ahogy az Android és iOS verziókat is a Good alkalmazáshoz. Emellett bizonyos mobil eszközökön a HP ePrint Enterprise szerver szoftver támogatja a WiFi alapú nyomtatást az eredeti nyomtatási útvonalon.

- A HP Capture és Route 1.3 iOS és Android mobil ügyféltámogatást nyújt, hogy könnyebben és pontosabban kezelhető, frissíthető és tárolható legyen az információ. Emellett, a HP Officejet Pro X és más HP eszközök felhasználói közvetlenül szkennelhetnek Google Docs-ba.

 



Bővül a HP LaserJet portfóliója is

A HP kibővített üzleti nyomtató portfóliójában található a HP első vállalati Flow lapolvasója és a HP eddigi legkisebb MFP-je:

- HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2: Ezzel az asztali lapolvasóval számos formátumban szkennelhet a felhasználó és közvetlenül a felhőbe, hálózati mappákba, vagy SharePointra küldheti dokumentumait. A HP Easy Scan in-box szoftverrel profilok alakíthatók ki, amelyekben a dokumentumok beolvasási paraméterei tárolhatók, hogy egy gombnyomással indítható legyen a szkennelés. A HP EveryPage technológiával pedig egyetlen oldal sem vész el a szkennelés során.

- A HP LaserJet Pro MFP M125/M127sorozatban található a HP legkisebb MFP-je monokróm nyomtatással szkennelési, fénymásolási lehetőséggel. Műfaján belül ez az első darab, amelyikhez 3-inches (7.6 cm) színes érintőképernyő válaszható.

- A HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 sorozat a kkv-k megnövekedett munkaigényéhez illeszkedő tradicionális MFP nyomtató. A szervezet dokumentum menedzsment hubjaként is szolgál olyan felhőalapú szolgáltatásokhoz kapcsolódása révén, mint a Google Docs vagy a Box.net.

- A HP Embedded Capture új szerver nélküli megoldás, mellyel a felhasználók szkennelési igényeiket saját munkaritmusukhoz igazíthatják.

- A frissített HP Access Control 13.0 biztonsági megoldás többek között magában fogalja a HP Officejet Pro X sorozat támogatását és a nem HP eszközök számára pedig biztonságosabb pull nyomtatást, valamint hitelesítést.

További információ itt érhető el.

Magyarországon elérhető termékek

A HP 1200w Mobile Print Accessory 2013. november 15-étől, míg a HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleet 2013. december 2-ától kapható itthon.
A HP LaserJet Enterprise M880 és a HP Colour LaserJet Enterprise M750 sorozat 2013. november 1-jétől lesz elérhető.
A HP LaserJet Enterprise M830 2013. október 1-jétől lesz kapható itthon.
A HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s2 már kapható a boltokban.
A HP LaserJet Pro MFP M125/M127 sorozat és a HP Colour LaserJet Pro MFP M176/M177 2014. február 1-jétől vásárolható meg.

 

 

Vissza