Dell Venue 8 tablet – a modern idegenvezető

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 22.

A Dell technológiai partnerként a legújabb táblagépeket biztosítja a Budapest TukTuk járműveibe, hogy az utasok modern „idegenvezetővel” élvezhessék az új városnéző szolgáltatás minden percét. A történelmi helyszíneken az utasok több nyelven ismertetőket olvashatnak és hallgathatnak a Dell Venue 8 táblagépek segítségével.

Az interaktív Dell Venue 8 táblagépek segítségével ismerhetik meg a főváros nevezetességeit az érdeklődők a Budapest TukTuk június óta közlekedő, háromkerekű járművein. A túrák során az utasok a főváros tágas közterein és szűk utcáin haladnak végig, és a tabletekre telepített Pocket Guide alkalmazás segítségével több nyelven kaphatnak információt az érintett helyszínekről.

A Dell táblagépének segítségével a vendégek teljes élményhez juthatnak, és még azt is eldönthetik, hogy milyen mennyiségű információt hallgatnak meg az adott nevezettségről. A Budapest TukTuk a Tematikus túrák során megmutatja az utasoknak a legszebb helyeket, de a Lendület túrákon akár a vendégek meg is szabhatják az útvonalat, sőt szórakozóhely ajánlatokat is kérhetnek az érdeklődők.



A Dell Venue 8 táblagépek vonzó, vékony és könnyű kialakítással rendelkeznek, ezért akár utazás közben is egyszerűen használhatók. A legújabb kétmagos Intel Atom processzor villámgyors internetböngészést kínál, így a táblagépek nagyszerű szórakozási lehetőséget és hatékony munkavégzést biztosítanak a felhasználók számára. Továbbá bárhol hallgathatnak zenét, nézhetnek videókat és filmeket, valamint játszhatnak is a felhasználók. Ha pedig gond adódik utazás közben, a helyes irányt is könnyen megtalálhatjuk vele. A Dell Venue 8 tökéletes megoldást jelent azoknak az aktív felhasználóknak, akik szórakozásra tervezett táblagépet keresnek, hiszen Full HD felbontású érintőképernyővel és díjnyertes audiofunkciókkal rendelkezik.

 

 

Vissza