Bemutatkozott a Yoga 3 Pro PC

Czipperer Dia - 2014. október 13.

A Lenovo múlt héten több új termékkel is előrukkolt. A két új táblagép mellett PC fronton a YOGA 3 Pro átalakítható masinával bővült a kínálat. 

A Lenovo bemutatta ultravékony 13 hüvelykes, prémium kategóriájú PC-jét. Az átalakítható masina csupán 12,8 milliméter vastag – és 14 százalékkal könnyebb elődjénél, mindössze 1,19 kilogrammot nyom. A könnyű dizájnt a Lenovo több mint 800 acél és alumínium elemből álló óraszíj forgópánt rendszere teszi lehetővé. Áttervezték az eredeti forgópántot, amely olyan rugalmasságot kínál, mint a fém óraszíjak. A forgópánt hat fókuszponttal rendelkezik. 

A 13 hüvelykes, Gorilla Glasszal védett megjelenítővel megáldott készülék QHD+ felbontású (320x1800) kristálytiszta képeket kínál. Az eszköz könnyedén táblagéppé alakítható, de akár a laptop és a táblagép mód mellett sátor, valamint állvány módban is használható.

 

YOGA 3 Pro
 

A készülék lelke egy Intel Core M processzor, a hangzásvilágért pedig Waves Audio technológiájú JBL hangszórók felelnek. Nagyméretű digitális fájlok is gond nélkül tárolhatók rajta, melyet a 512 GB-ig bővíthető SSD tároló tesz lehetővé. Ám nem csak a multimédiás élmény miatt hasznos kis eszköz, munkához is jól használó, hiszen az aksi a 144 Whr. Lítium polimer akkumulátornak köszönhetően több mint 9 órát bír egyetlen töltéssel. 

Szoftverfronton is kapott újdonságot az eszköz. A Harmony névre keresztelt megoldás az alkalmazás és beállítások terén nyújt segítséget. A szoftver az adott tevékenységhez mérten optimalizálja a különféle beállításokat. Például, ha éppen e-könyvet olvasunk, a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét a környzeti megvilágításhoz igazítja. Több mint 50 alkalmazásban képes optimalizálni a használatot.

A készülék novembertől lesz kapható a magyar piacon.

 

A vállalat hivatalos sajtóközleményét a következő oldalon olvashatjátok.

Vissza