Az Android Wear értesítéseket is támogatja a Pebble okosóra

Czipperer Dia - 2014. december 17.

Megújult a Pebble androidos alkalmazása. A 2.3-as verziójú program már az Android Wear értesítéseket is támogatja.

A Pebble hivatalos blogjában számolt újdonságáról, melynek révén androidos eszközökkel is lehet használni az okosórát. A legújabb beta verziójú (2.3) Pebble applikáció már az Android Wear értesítéseket is támogatja.

Ennek révén a Pebble felhasználók már az Android Wearre szánt alkalmazásokat is használhatják. A platformra optimalizált appokat a telefonra lehet letölteni, és a programok értésítései az okosórán is megjelennek. Vagyis a Pebble kiegészítőként használható, az egyes applikációk nem futnak az órán.

Az újítás egyben azt is jelenti, hogy a fejlesztőknek nem kell az órához külön fejleszteniük, elég Android Wearre optimalizálni a fejlesztéseket, melyben a Pebble is automatikusan részesül.

A felhasználók olyan dolgokat is elvégezhetnek az órájukon keresztül, mint például az e-mailek archiválása közvetlenül az értesítésekből, valamint retweetelhetnek egy tweetet, amelyben megemlítették őket, és erről értesítést kapnak. Akár a Google Hangouts üzenetekre is egyszerűen válaszolhatnak, akár egy hangulatjellel. Egyelőre hangparancs és érintésvezérlés még nincs az órához, de legalább tovább bírja az akkumulátor a strapát.

Az újítás minden olyan felhasználó számára elérhető, akik feliratkoztak a beta tesztelő csapatba.
 

 

 

Forrás: Gizmodo.com

 

Vissza