Korlátlan facbookozást kapnak a Telenor kártyás ügyfelei

Kütyü Magazin - 2015. június 2.

A Telenor kártyás ügyfeleira gondolva korláátlan facebookozási lehetőséggel rukkotl elő. A HiperLike csomag korlátlan belföldi Facebook elérést és 100 MB szabadon felhasználható belföldi adatkeretet biztosít. 

Ezentúl korlátlanul használhatják a Facebookot a Telenor kártyás ügyfelei a A HiperLike szolgáltatás révén. Ezt a Telenor kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára alakította ki.

A HiperLike használata esetén az ismerősöknek a közösségi oldal rendszerében küldött, és a tőlük ott kapott fotók fogadása nem fogyasztja az előfizetés adatforgalmi keretét. A csomag a közösségi oldal elérésén kívül további 100 MB általános célú internetezésre fordítható adatkeretet is tartalmaz.

A HiperLike szolgáltatást a legegyszerűbben sms küldéssel lehet megrendelni (a 1750-es számon az Facebook szó elküldésével), valamint a Telenor honlapján is elérhetők a szükséges beállításai. Ha valaki a telefonja vagy táblagépe böngészőjéből szereti használni a szájtot, ugyanúgy korlátlanul teheti meg a HiperLike-kal. A hagyományos, még nem okos készülékeken is elérhető az adatcsomaggal a korlátlan facebookozás.



A Telenor a MyMenu-t (*111# hívás - billentyű kombinációval előhívható menürendszer) használó feltöltőkártyás ügyfeleit minden feltöltés után extra ajánlattal - baráti percdíjjal, extra nettel vagy egyedi kedvezménnyel – jutalmazza. Az arra alkalmas készülékről, USIM-kártya birtokában a kártyás ügyfelek pedig ugyanúgy használhatják a leggyorsabb (4G) Hipernet szolgáltatást, mint a havidíjas előfizetéssel rendelkezők.

 

 

Vissza