Új PC- és notebook portfóliót mutatott be a Lenovo

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 1.

A Lenovo bejelentette legújabb, a kis -és középvállalatoknak szánt PC és notebook portfolióját. A legújabb technológiával és stílusos dizájnnal érkező portfólióban megtalálható a ThinkPad E sorozat, a frissített Lenovo M, B és E laptop sorozatok, valamint az S sorozatú PC-k és all-in-one gépek. 

Új ThinkPadeket és PC-ket mutatott be a Lenovo. A válalalt az eszközöket a kis- és középvállalkozások igényeire szabva alkotta meg. 

ThinkPad E sorozat

A megbízható ThinkPad E sorozat minden igényt kielégítő, 14 és 15,6 hüvelykes, tükröződésmentes kijelzővel, figyelemre méltó teljesítménnyel és kiemelkedő szolgáltatásokkal kínál kiváló megoldást a kisvállalati felhasználók számára.

  • Opcionálisan elérhető ujjlenyomat-olvasó a külső fenyegetések ellen és a biztonságosabb bejelentkezésért.
  • Akár 9 órás üzemidő az egész napos használat érdekében.
  • A legújabb generációs Intel és AMD processzorok, amelyek akár tíz százalékos teljesítménynövekedést, valamint akár 34 százalékos videóteljesítmény-növekedést kínálnak.
  • A felhasználók örömmel fogják fogadni az opcionálisan elérhető diszkrét grafikus rendszert, az akár 16 GB kapacitású memóriát és az SSD tárolót, amely egyszerre növeli a teljesítményt és a hatékonyságot.
  • ·Rugalmasan használható portok, köztük három USB 3.0, egy HDMI és egy gigabites Ethernet csatlakozó, amely biztosítja az egyszerűbb távoli hozzáférést és felügyeletet.
  • A ThinkPad E560 opcionálisan elérhető Intel RealSense 3D kamerával érkezik. Az egyre növekvő számú 3D-s alkalmazások támogatják a tervezést és a kreativitást, az együttműködést, valamint az arcfelismerő biztonsági rendszerek használatát, gyakorlatilag végtelen számú alkalmazási lehetőséget kínálva.
  • A környezetbarát ThinkPad E sorozat modelljei Energy Star 6 és GreenGuard tanúsítvánnyal, valamint EPEAT arany minősítéssel rendelkeznek.  

A Lenovo széles választékát kínálja a garancia kiterjesztésének, a szolgáltatásoknak és a továbbfejlesztett támogatási lehetőségeknek, hogy megvédje az ügyfelek hosszú távú befektetéseit, valamint csökkentse az informatikai kiadásokat és problémákat.  

Megfizethető informatika

A legújabb Lenovo asztali PC-k és notebookok számos új funkcióval és stílusos megjelenéssel kínálnak kiváló ár-érték arányt, valamint biztonságos és hatékony munkakörnyezetet.

A legújabb Intel vagy AMD processzorokkal rendelkező modellek SSD meghajtóval és diszkrét grafikus rendszerrel érhetőek el, míg a Wi-Fi és Bluetooth funkció biztosítja az egyszerű csatlakozást a vezeték nélküli hálózatokhoz.

Az asztali gépek többféle méretű kijelzővel és többféle konfigurációban érhetők el, továbbá olyan hatékony biztonsági funkciókat tartalmaznak, mint a Smart USB védelem és a Lenovo Bluetooth Lock:

  • A Lenovo S sorozat all-in-one modelljei elegáns és stílusos dizájnt, valamint sokoldalú teljesítményt kínálnak megfizethető áron. A többféle méretben kapható S sorozat modelljei 19,5, 21,5 és 23 hüvelykes full HD kijelzőkkel érhetőek el, továbbá érintőképernyővel is megvásárolhatók, amellyel még jobban kihasználhatók a Windows 10 előnyei.
  • A Lenovo S200 torony kivitelű asztali gép és az S500 kompakt kialakítású modell ideális megoldást kínál azon ügyfelek számára, akik klasszikus asztali gépet keresnek nagy tárolókapacitással és rugalmas bővíthetőséggel. A kompakt, kis helyigényű S500 sokoldalú megoldás, amely 26 százalékkal kisebb, mint az átlagos, kis helyigényű asztali gépek.  

 

A notebookok változatos funkciókat, költséghatékony megoldást és nagy teljesítményt kínálnak: 

  • A legújabb Lenovo M41 notebook ideális üzleti utakra, köszönhetően a könnyű és vékony kivitelnek. A csupán 1,8 kg-ot nyomó berendezés 14 hüvelykes tükröződésmentes full HD IPS kijelzővel, az Intel Core i7 processzorig terjedő lapkaválasztékkal, AMD Radeon R7 grafikus kártyával, 16 GB-os memóriával és SSD meghajtóval érkezik, kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtva akár 9 órán keresztül.
  • A nagyteljesítményű 14 és 15,6 hüvelykes Lenovo E41 és E51 laptopok azok számára jelentenek ideális választási lehetőséget, akik mindig biztonságban szeretnék tudni adataikat, mivel az opcionális ujjlenyomat-olvasó kiemelt védelmet kínál számukra.
  • A hihetetlenül jó ár-érték arányú Lenovo B41 és B51 modellek kiválóan alkalmasak a mindennapos üzleti feladatok ellátására. Meglepően alacsony áron és a konfigurációk széles választékával érkeznek, kielégítve a legváltozatosabb üzleti igényeket is. 

 

Vissza