Gamer táblagéppel rukkolt elő az Acer

Czipperer Dia - 2015. szeptember 2.

A tajvani gyártó bemutatta legújabb táblagépét, a Predator 8-at, melyet kifejezetten gamereknek alkottak meg. Az IFA 2015 szakkiállításon debütált masina 8 hüvelykes kijelzővel száll majd versenybe.

Az Acer bemutatta legújabb tabletjét. a Predator 8 névre keresztelt eszköz Alienre hajazó külsejében is egy gamer masinát mutat, felszereltsége azonban még inkább ezt támasztja alá.

A 8 hüvelykes, Full HD megjelenítővel ellátott táblagép lelke egy Intel HD Graphicsszal megtámogatott Atom x7-es processzor, fedélzetén pedig a legfrissebb Android 5.1 Lollipop fut. A gyors internetkapcsolatról a 2x2 MIMO vezeték nélküli technológia gondoskodik.


A készülék nagyon vékony és könnyű kialakítást kapott: mindössze 8,7 milliméter vastag, valamint 350 grammot nyom.

Belső tárhely tekintetében 64 gigabájtot érdemelt ki, ha azonban ez nem lenne elég, microSD kártyával tovább növelhetjük, egészen 128 gigabájtig. Emellett 2 gigabájt RAM-mal látta le a gyártó.

A masinán már előretelepített játék is érkezik az Asphalt 8 személyében, valamint a felhasználók 320 ezer játékkreditet kapnak induláskor, amely nagyjából 50 dolláros értéknek felel meg. Jó hír, hogy összesen négy hangszóróval szerelték fel a még jobb hangzás érdekében.


Az Acer Predator 8 GT-810 várhatóan november 6-ától lesz kapható az Egyesült Államok piacán, 299,99 dollárért. Európában 349 eurós árcédulával debütál majd a masina.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: Acer, táblagép, játék
Vissza