Mégis kiadja a Sony a régebbi játékokat PS4-re

Czipperer Dia - 2015. november 25.

A Sony végül beadta a derekát. A vállalat úgy döntött, a Microsofthoz hasonlóan elérhetővé teszi a korábbi, PS2 konzolokra tervezett játékokat a legújabb masinára is.

Bár a Sony korábban tagadta, hogy a Microsofthoz hasonlóan megvalósítaná a korábbi játékok támogatását a Play Station 4 konzolokon, mégis úgy döntött a vállalat, hogy rászánja magát erre a lépésre. 

A Sony elmondása szerint a PS2 játékok a PS4 konzolokra is érkeznek hamarosan. A második generációs kiadás immáron tizenhatodik születésnapját ünnepelte idén. A Wired közölte a vállalat bejelentését, miszerint hamarosan érkeznek a PS2 játékok az új konzolokra. Azt is hozzátették, hogy többet egyelőre nem árulhatnak el. Így most még azt sem lehet tudni, pontosan mely játékokról is van szó a közel négyezerből. 

Néhány régi játék azonban már most is működik az új konzolokon. A legújabb Star Wars bundle-höz négy klasszikus játékot is kiadtak: a Super Star Wars, a Star Wars: Jedi Starfighter, a Star Wars: Racer Revenge és a Star Wars: Bounty Hunter játékokat. Persze a minőség sokat javult, és igazodik az új PS4 felbontásához, grafikai kívánalmaihoz.

 


 

  

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza