Az Epson új házimozi projektorai mostantól még teljesebb moziélményt kínálnak

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 3.

Az Epson legújabb projektorai a filmrajongóknak kedveznek, akik mostantól otthonaikban is kiemelkedő képminőséget élvezhetnek. A házimozi élményről az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W típusú készülékekbe épített 4K felskálázó technológia, az UHD Blu-ray, a HDR támogatás, a motoros optika, illetve a lencsepozíció- memória gondoskodik.

Az új HDR kompatibilis házimozi projektorok a legfrissebb képalkotó technológiát használják, hogy kiemelkedő részletességgel keltsék életre a filmeket. A vetítők a 4K felskálázó technológiának köszönhetően új szintre emelik a vetített kép textúráját és felbontását, legyen szó natív 4K felbontású, vagy digitálisan felskálázott Full HD 1080p tartalomról. A projektorok támogatják a legújabb technológiai megoldásokat, a széles dinamikatartományt (HDR) és a 4K UHD Blu-ray lemezeket, és részletgazdagabb képpel, ill. természetesebb és intenzívebb színekkel különleges vizuális élményt kínálnak a felhasználóknak. A készülékek széles színskálája pedig lehetővé teszi a teljes sRGB és DCI színtér megjelenítését.

Mindhárom projektor kimagasló felbontást, kristálytiszta képet, mély feketét és gazdag szürkeskálát biztosít az 1000000:1 (EH-TW9300W/EH-TW9300W) kontrasztaránynak és a 16 tagból álló optikának köszönhetően. A magas fehér és színes fénykibocsátással az Epson 3LCD technológia élénk színeket garantál 2300 (EH-TW7300) és 2500 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) lumen fényerővel. Továbbá, olyan képminőség-javító megoldások, mint a Frame Interpolation (képkocka-interpoláció) és a Detail Enhancement (felbontás növelés) segítik az éles és részletgazdag képek megjelenítését.

A karbantartási igény minimalizálása érdekében a készülékek hosszú élettartamú izzóval rendelkeznek, így a felhasználók akár 7 éven keresztül, minden nap élvezhetik a széles vásznú kép előnyeit. A projektorok telepítése egyszerűen és pontosan elvégezhető az új, motoros 2.1x-es optikai zoomot, a motoros fókuszt és ±96.3%-os függőleges, valamint ±47.1%-os vízszintes irányú lencsemozgatást kínáló optikával. A felhasználók könnyedén válthatnak a különböző képarányok között az egyes filmeknek megfelelően, hiszen az új vetítők 10 eltérő lencse beállítást képesek tárolni a memóriájukban.

A 4K felbontású, WirelessHD technológiával rendelkező EH- TW9300W készülékre egyszerűen küldhető tartalom okostelefonról, játékkonzolról, Blu-ray lejátszóról és egyéb eszközről. A 4K WiHD jeladónak köszönhetően a felhasználók Wi-Fi-n keresztül, kompromisszumok nélkül, kiváló minőségben nézhetnek 4K felbontású tartalmakat.

Paul White, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A legteljesebb moziélményt szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek otthonaikban, ezért mutattuk be az EH-TW7300, EH-TW9300 and EH-TW9300W projektorokat. Az új modellekben megtalálhatók a legújabb technológiai megoldások, mint például a 4K felskálázás, az UHD Blu-ray és HDR támogatás, amelyek jelentősen hozzájárulnak a képminőség és a felhasználói élmény fokozásához. Emellett a készülékek használata egyszerű a motoros optikával és a képarányokhoz pozícionálható lencse memóriával.”

Az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W projektorok várhatóan 2016 szeptemberétől lesznek elérhetőek.

Kulcsszavak: projektor, házimozi, Epson
Vissza