Aktív karácsony, lenyűgöző zenei aláfestéssel

Kütyü Magazin - 2017. november 14.

Ahogy minden évben, idén is komoly fejtörést okozhat a karácsonyi ajándékok beszerzése. Tedd rendhagyóvá ezt az évet, és találd ki előre, hogy mivel kedveskedsz szeretteidnek! 

Lepd meg őket egy prémium hangzást biztosító B&O PLAY fej- és fülhallgatóval, vagy mozgásra motiváló Fitbit fitneszkarkötővel. Az aktív életet élőket és az életmódváltásra készülőket segítsd az akár ékszerként is hordható fitneszpántokkal, ha pedig a zene szerelmesét szeretnéd lenyűgözni, ne add alább a B&O PLAY eszközöknél. A siker garantált lesz!

B&O PLAY

Beoplay E8

A prémium anyagokból készült új Beoplay E8 kifogástalan zeneélményt és maximális vezeték nélküli szabadságot nyújt. A fülhallgató fekete és szénszürke színekben is tökéletes eleganciát sugároz. Csak vedd elő a töltőként is funkcionáló minőségi bőrtokból, tedd a füledbe és hallgass zenét, válts számot, fogadj hívásokat észrevétlenül, egy érintéssel!

https://www.beoplay.com/products/beoplaye8

A Beoplay E8 október végétől kerül az üzletekbe. Ajánlott fogyasztói ár: 96 600 Ft

 

Beoplay P2

Az eddigi legkisebb Beoplay P2 hordozható hangszóró limitáltan elérhető orgona, natúr és barna színekben is pompázik idén télen. A kavics alakú P2 akár a zsebedben is elfér, így bárhol, bármikor veled lehet, az egyedülálló Bang & Olufsen hangzással pedig biztosan kitűnsz majd a tömegből. Sőt, rázással és koppintással okosfunkcióit is használhatod.

https://www.beoplay.com/products/beoplayp2

Ajánlott fogyasztói ár: 54 600 Ft

 

Beolit 17

A Beolit 17 vezeték nélküli Bluetooth hangszóróval még erőteljesebb és intelligensebb zeneélményt kaphatsz akár 24 órán keresztül. A True360 fokos hangzás lehetővé teszi, hogy minden irányból egyformán élvezd a dallamokat. A prémium és letisztult dizájnnak, a strapabíró anyagoknak köszönhetően kül- és beltéren is tökéletes társ.

https://www.beoplay.com/products/beolit17

Ajánlott fogyasztói ár: 161 100 Ft

 

Beoplay H4

 

Tiszta hangzás, minimalista dizájn. Ez a Beoplay H4. A legfrissebb divatszínek által inspirált, limitált kiadású ibolyalila és szürke vezeték nélküli H4-et puha báránybőr fülpárnákkal és fejpánttal látták el, a fülhallgató belsejében felhasznált memóriahab kényelmesen illeszkedik a füledre. Minden anyaga autentikus, ahogy szereted: bőr, alumínium, acél.

https://www.beoplay.com/products/beoplayh4

Ajánlott fogyasztói ár: 96 600 Ft

 

Beoplay H9

 

Az aktív zajszűrővel ellátott, vezeték nélküli Beoplay H9 fejhallgatóval kiváló Bang & Olufsen hangzást és egy dizájnos kiegészítőt is kapsz. Kedvenc számodat a jobb oldali fülhallgató kezelőpanelén egy érintéssel elindíthatod, a hangerőt pedig egy finom simítással vezérelheted – még kesztyűben is. A puha báránybőr a kényelemről, a szilárd alumínium keret, és a marhabőrrel bevont fejpánt pedig a stabilitásról gondoskodik.

https://www.beoplay.com/products/beoplayh9#buy

Ajánlott fogyasztói ár: 161 100 Ft

 

Beoplay H5

 

Az ultrahordozható Beoplay H5 vezeték nélküli fülhallgatót a zene szerelemeseinek tervezték, akik imádják a mozgást és a szabadságot. Kiválóan alkalmazkodik minden helyzethez. A színválaszték az őszi-téli limitált kollekcióval egy igéző, ezüstösen csillogó szürke kiadással bővült. Az öt színben kapható H5 mindkét fülhallgatójában van egy-egy mágnes, így, ha épp nem hallgatod, fogd össze a nyakad körül, és viseld, mint egy nyakláncot.

https://www.beoplay.com/products/beoplayh5

Ajánlott fogyasztói ár: 80 400 Ft

 

FITBIT

Fitbit Ionic

 

Az új Fitbit egészség- és fitneszokosórájával, a Fitbit Ionic-kal motiváltabb lehetsz, könnyebben elérheted a céljaidat. Személyi edzőként segít, hogy még többet hozz ki magadból. Nemcsak dizájnos, de elképesztő okos is: automatikusan felismeri és követi az edzéseid, méri a pulzusod, zenelejátszóval és beépített GPS-szel rendelkezik, 50 méterig vízálló, figyeli napi aktivitásodat, lépéseid, elégetett kalóriáid számát és alvásminőségedet is. A cserélhető szíjakkal pedig teljesen stílusodhoz igazíthatod.

https://www.fitbit.com/ionic

Ajánlott fogyasztói ár: 114 900 Ft

 

Fitbit Flyer

A holdszürke és alkonyatkék színben kapható vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató kiváló minőségű, dinamikus hangzást ad minden edzésedhez. A cserélhető fülharangokkal kényelmesen és biztonságosan viselheted. A Flyer az új Fitbit Ionic okosórához közvetlenül csatlakoztatható. Hangjelzésekkel hívja fel a figyelmed a bejövő hívásokra, kettős mikrofonja pedig lehetővé teszi, hogy jó minőségben telefonálj vele.

https://www.fitbit.com/eu/flyer

Ajánlott fogyasztói ár: 42 700 Ft

 

Fitbit Alta HR

A vékony, pulzusmérős Alta egész nap követi pulzusod és aktivitásod, felismeri edzéseid, te pedig láthatod, hogyan alakulnak az eredményeid mozgás közben. Telefonoddal összekötve jelzi, ha hívásod, üzeneted vagy programod van. A cserélhető pántokkal pedig az aktuális outfitedhez tudod igazítani. Válaszd a bőr pántot vagy az Alta HR Special Edition rosegold változatát, vagy fokozd az eleganciát még tovább a rozsdamentes acél karpánttal!

https://www.fitbit.com/eu/altahr

Ajánlott fogyasztói ár: 49 200 Ft

 

Fitbit Flex 2

A Fitbit Flex 2 ultravékony, vízálló, és éjjel-nappal méri az aktivitásodat, hogy segíthessen elérni a céljaidat. Mindig veled együtt pörög, beérkező hívásaidról és üzeneteidről vibrálással értesít, sőt szükség esetén arra is emlékeztet, hogy itt az ideje kicsit felállni az asztaltól a napi munka közben, vagy éppenséggel most kellene nyugovóra térned.

A változatos színekben kapható cserepántokkal bármilyen ruhádhoz találsz megfelelőt. Az aktivitásmérőt egyszerűen kiveheted a fitneszkarkötőből, és áthelyezheted egy elegáns karkötőbe vagy medálba. A stílusos karkötőből és medálból kapható prémium, fényesre polírozott 22 karátos arannyal bevont rozsdamentes acél, illetve ezüstszínű rozsdamentes acél változat is.

https://www.fitbit.com/eu/flex2

Ajánlott fogyasztói ár: 26 300 Ft

Vissza