Minőség a belépő kategóriában

forrás: Kütyü Magazin - 2019. március 6.

A Honor Magyarországra is elhozta a pénztárcabarát HONOR 8A készülékét. A cseppformájú szenzorszigetes, 6,09 hüvelykes kijelzővel ellátott HONOR 8A kiemelkedően pontos hátlapi ujjlenyomatolvasóval érkezik, amely kényelmes, egykezes használatot is biztosít. A Honor 8A március 8-tól érhető el Magyarországon.

A Honor 8A főbb specifikációi: 
- 6,09-hüvelykes HD+ FullView kijelző cseppformájú szenzorszigettel
- SmartPA, 90 dB+ hangszórók kettős-csillapítással
- Tartós, 3 020 mAh akkumulátor
- Három kártyahely (két SIM-kártya és egy Micro-SD nyílás)
- 13MP-es fő kameraegység (f/1.8) és 8MP-es előlapi kamera
- 8 magos, magas órajelen működő MT6765 processzor
- Beépített, vezeték nélkül használható FM-rádió
- Arcfelismerés, kényelmes és pontos ujjlenyomat-olvasás
- EMUI 9.0 operációs rendszer
 
„A Honornál mindennél fontosabb vásárlóink elégedettsége. Az ő igényeikhez igazítjuk termékfejlesztésünket.” – mondta George Zhao, a Honor elnöke. – „A Honor 8A-t azzal a céllal indítottuk útjára, hogy egy megfizethető, korszerű funkciókkal felszerelt készülékkel ajándékozzuk meg a digitális bennszülöttek korosztályát. Erőteljes hangteljesítménye és kifinomult külseje jól tükrözi a vállalat elkötelezettségét, hogy prémium minőséget szállítson az alsó és a középkategóriában is.”
 
A Honor 8A a vállalat legújabb pénztárcabarát modellje, amely magas minőséget biztosít mind a dizájn, mind a teljesítmény területén. A képernyő felső részén elhelyezett, mindössze 3,2 mm átmérőjű cseppformájú szenzorszigeten helyezkedik el az előlapi kamera, a fényérzékelő és a közelségérzékelő is. A csepp alakú megoldás 71,1%-kal kisebb a hagyományos szenzorszigeteknél, ami lehetővé teszi a kijelző 87%-os arányát az előlapon. A magas képernyőarány biztosítja a felhasználóknak a valódi, teljes képernyőt.
 
Az új Honor 8A klasszikus, kettős textúrájú készüléktestét a lélegzetelállító fényes üvegbevonat egy igazán dekoratív eszközzé varázsolja. A Honor 8A háromféle színben, kék, fekete és arany árnyalatokban lesz kapható itthon. 
 

A Honor ismeri napjaink technológiaközpontú fogyasztóinak igényeit, akik ki vannak szolgáltatva az okostelefonok hosszú távú használatából eredő káros hatásoknak. A Honor 8A TÜV Rheinland tanúsítvánnyal ellátott kijelzője csökkentett káros kékfény kibocsátásával enyhíti a szem terhelését, amivel nagyobb kényelmet és több élményt biztosít.  
 
A kettős-csillapítással rendelkező nagy hangüreg egységes akusztikát biztosít a telefonnak. A Honor 8A-ba épített nagyteljesítményű SmartPA erősítő az előző generációs hangszórókhoz képest 30%-kal jobb hangzást biztosít, és javítja a hangminőséget.  
 
A hátlapi kamera 13MP-es, f/1.8-as apertúrájú, amely lehetővé teszi, hogy a felvétel készítésekor egységnyi idő alatt több fényt engedjen be. Ezenkívül a kamera az automatikus HDR módot is támogatja, hogy még éjszakai fotózás esetén is részletgazdag képeket rögzítsen. Mindemellett a 8MP-es, speciális vakuval ellátott előlapi kamera fejlett portré- és AI-szépítő-algoritmussal rendelkezik, így még a sebtében készült szelfik is látványosak lesznek. 
 
A HONOR 8A legfrissebb Android 9 Pie-on futó EMUI 9.0 operációs rendszerrel érkezik. A háttéralkalmazás-kezelő algoritmusokat mesterséges intelligencia korrigálja, hogy hosszabb ideig tartó használat után is garantálja a zökkenőmentes felhasználói élményt. A beépített 3020mAh akkumulátor az 12nm-es, 8-magos teljesítmény-hatékony processzorral, 3 GB RAM-mal, 32 GB-os tárolóval és az EMUI intelligens energia-takarékos funkcióival könnyedén bírja akár egyetlen töltéssel az egész napot.
 
Az elegáns okostelefon három kártyát képes fogadni – a kettős SIM-kártyabemenet és egy Micro-SD nyílás párhuzamosan is igénybe vehető, ami akár 512 GB külső memóriát is biztosít.
 
A készülék fekete, kék és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 54 990 forint. A Honor 8A március 8-án érkezik az eMAG, az Euronics, az Extreme Digital és a Media Markt kínálatába, valamint a Telekomhoz.

Kulcsszavak: telefon, Honor
Vissza