Több mint 500 szoftveres újdonság és fejlesztés az új Dell tárolókban

Kütyü Magazin - 2022. május 16.

A Dell Technologies a teljes tárolási portfólióhoz továbbfejlesztett szoftvereket kínál, amelyek növelik az automatizációt, javítják a kibertámadásokkal szembeni ellenállóságot és támogatják a publikus felhőszolgáltatásokat.

Bemutatkoznak a Dell tárolószoftver-innovációi

A Dell Technologies a PowerStore, PowerMax és PowerFlex megoldásokon több mint 500 szoftverfejlesztést eszközölt. Ezek a fejlesztések követik a Project Alpine bevezetését, amely a nyilvános felhőben teszi elérhetővé a Dell tárolószoftverek nagyvállalati megoldásait. Az új szoftverfejlesztéseket a meglévő ügyfelek további költségek nélkül vehetik igénybe. 

 

A Dell PowerStore, a vállalat történetének eddigi leggyorsabban növekvő új tárolómegoldása, ami akár 50 százalékkal növeli a munkafolyamatok teljesítményét és akár 66 százalékkal növeli a logikai tárkapacitást. A legújabb szoftverben megjelenő storage metro funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy külső appliance segítsége nélkül alakítsanak ki pár kattintással magas rendelkezésre állású tárolóarchitektúrát. Továbbá a következő, főbb fejlesztéseket hozza el az új szoftververzió: 

•  Natív fájlreplikáció támogatása, valamint integráció a külső fájlmonitorozó rendszerekkel a hatékonyabb zsarolóvírusok elleni védelem érdekében. 

•  Hatékonyabb VMware-integráció javítja a vVols tárterületek válaszidejét és teljesítményét, valamint támogatja a vVols tárterületek replikációját.

•  A tároló bővítőkeretei számára teljes körű NVMe támogatást biztosít.

 

A Dell PowerMax, a világ egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb tárolója, amely segíti a kibertámadásokkal szembeni ellenállóságot. Többek között olyan digitális páncéltermeket alakíthatunk ki a segítségével, amelyek lehetetlenné teszik a kártékony szoftvereknek a károkozást az adatokban. A CloudIQ szolgáltatás zsarolóvírus elleni funkciói segítenek gyorsan felismerni a kibertámadásokat, így csökkenthető a károkozás mértéke és felgyorsítható a helyreállítás. A PowerMax akár 65 millió módosíthatatlan snapshot (secure snapshot) elkészítését is támogatja, hogy ezzel segítse a kibertámadás utáni gyors helyreállítást. Az új 4:1-es adatcsökkentési garanciával növeli a tárolási hatékonyságot. Mindezek mellett a következő főbb fejlesztéseket hozza el az új frissítés: 

•  A publikus felhőszolgáltatókhoz történő integráció segítségével gyorsan és könnyen lehet snapshotokat mozgatni a felhőbe, valamint ezekből a snapshotokból helyreállítani az adatokat. 

•  A két új NVMe-alapú PowerMax modell megduplázza a teljesítményt és 50 százalékkal kisebb válaszidőket biztosít a kritikus alkalmazások számára. 

 

A Dell PowerFlex software-defined storage infrastruktúra egyesíti a hagyományos és a modern munkafolyamatokat, valamint a most bejelentett új fájlszolgáltatás segítségével lehetővé teszi a platformon belüli blokk és fájlfunkciókat. Minden nagyobb Kubernetes platform támogatott, ami elérhető az Amazonon, a Google-ön, a Microsofton, a Red Haten, a SUSE-n és a VMware-en.

Az új megoldás a következő újításokat is biztosítja: 

•  Alacsonyabb TCO költség érhető el az egységes blokk- és fájlszolgáltatások segítségével. A hagyományos és a tárolóalapú munkafolyamatok konszolidálhatóak a natív operációs rendszerek és a virtualizált környezetek esetén is.  

•  Az új NVMe/TCP protokoll egyszerűsíti a PowerFlex architektúrát és az üzembe helyezést.

•  A PowerFlex Manager szoftver hatékonyabb és egyszerűbb üzemeltetést tesz lehetővé.

Vissza