Teljesítmény és termelékenység bármikor, bárhol

Kütyü Magazin - 2022. július 25.

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

A 16B1P3302 Philips monitor vadonatúj, pehelykönnyű, 16 hüvelykes (15,6" / 39,6 cm-es átmérő) megoldást jelent. Gazdag funkciók, mégis hordozható a fokozott szórakozás és a termelékenység érdekében – mindezt pedig egy elegáns, vékony és számos díjat elnyert dizájn koronázza meg.

Rugalmasság, hordozhatóság és termelékenység – Philips 16B1P3302

  

Főbb tulajdonságok

• IPS LED széles látószögű technológia az autentikus, pontos színek érdekében

• 16:9 Full HD (1920 x 1080) kijelző az éles, részletgazdag képek érdekében

• Dual-mesh USB-kábel nagyobb rugalmasságot biztosít, és megszünteti a kábelrengeteget

• Kétképernyős nézet a nagyobb termelékenység érdekében

• USB-A DisplayLink funkcióval a problémamentes prezentáció és megosztás érdekében

• Pehelykönnyű, összecsukható, díjnyertes kialakítás a stílusos rugalmasság érdekében

 

„A Philips 16B1P3302 hordozható monitor a mai aktív életmódhoz készült, amikor a felhasználók gyakran vannak úton. Meghaladtuk a hagyományos munkakörnyezetet és munkát: ez már a hibrid munkavégzés és a rendkívüli rugalmasság kora. A modell ötvözi a rögzített monitorok termelékenységét és teljesítménynövelő funkcióit a laptopok könnyű hordozhatóságával" – mondja Carlos Sanchez, az MMD-Monitors & Displays vezető európai termékmenedzsere.

 

A hordozhatóság és a termelékenység ötvözete

A Philips 16B1P3302 mindazon funkciókkal rendelkezik, amelyek az egyszerű termelékenységhez szükségesek a legkülönfélébb munkakörnyezetekben, az egyszerű irodai asztali számítógépektől a távmunkán át a különféle mobil munka-megoldásokig. Továbbfejlesztett, SmartImage funkcióval ellátott 16:9 Full HD kijelzője kompakt a könnyű szállítás és tárolás érdekében, mégis erőteljes vizuális élményt biztosít, élénk színekkel, tökéletes részletekkel és gazdag kontraszttal. Az IPS technológia széles, 178°/178°-os látószögeket biztosít, így a felhasználók szinte bármilyen szögből élvezhetik a kijelzőt.

 

A Philips 16B1P3302 használatával a rugalmasság valóban garantált, és mindez egy sor olyan funkciónak köszönhető, amelyek megkönnyítik az útközbeni munkavégzést és játékot. A monitor vékony, megfordítható mesh USB-kábele puha és hajlítható, hogy bármilyen táskába beférjen, míg a C és A típusú csatlakozók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élvezzék az okostelefonjukról vagy laptopjukról lejátszott nagy felbontású videókat, kihasználják a két képernyő biztosította termelékenységet, feltöltsék a monitort, nagy sebességgel továbbítsák az adatokat, és élvezzék a gyors, egyszerű megosztást és prezentációt.

A Philips 16B1P3302 ezen rugalmas, nagy teljesítményű funkciói mellett a kényelem és a jó közérzet is kulcsfontosságú, amely egy több szögben használható, folyamatosan dönthető és 0–90°-ban dönthető állványt, valamint szemkímélő LowBlue üzemmódot és villódzásmentes Flicker-free technológiát foglal magában.

 

A többszögű, folyamatosan dönthető állvány 0-90 fok között állítható

  

Ár és elérhetőség

A Philips 16B1P3302 monitor 2022 júliusától elérhető 239 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: MMD, Philips, monitor
Vissza