AMD processzorok dolgoznak a Dell új asztali gépében

Kütyü Magazin - 2023. január 4.

A Dell Technologies bemutatta a továbbfejlesztett, AMD technológiával rendelkező Aurora R15 asztali gamer számítógépet. Az asztali számítógépek iparágvezető fejlesztései tovább növelik az Alienware versenyelőnyét, és megszilárdítják régóta fennálló hírnevét. A 2022-es portfólióbővítést követően idén is rengeteg újdonság várható. 

Január 5-től az Alienware Aurora támogatja az AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorokat

Az Alienware pár hónapja bejelentette csúcsmodelljét, a markáns ívű, ikonikus, plasztikus formát öltő Aurora R15-öt, amely rendkívüli teljesítményt nyújt. A legújabb, eredetileg 13. generációs Intel Core K-sorozatú processzorokkal konfigurált Aurora számítógép mostantól AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorokkal és 13. generációs Intel 65 W-os asztali processzorokkal is kapható. A tél folyamán az AMD Radeon 7000 sorozatú grafikai opció is elérhető lesz. 

 

A kívül-belül tudatosan kialakított modell oldalán található ablakok rálátást biztosítanak a letisztult és rendezett belsőre, amelynek nagy teljesítményű alkatrészeit akár 8 AlienFX világítási zóna is megvilágíthatja. A modell két színben (Lunar Light* és Dark Side of the Moon) érhető el, egyedi kialakításának köszönhetően minden irányból különleges a megjelenése. Az Aurora R15 megkapta a CES 2023 Innovation Awards díját is. 

A gyönyörűen kidolgozott gép a teljesítményalapú architektúra-frissítéseknek köszönhetően támogatja a legújabb generációs videokártyákat és processzortechnológiákat. Áttervezett háza jobb légáramlást, hűtést és teljesítményt biztosít, és kompatibilis a nagyobb teljesítményű gamer alkatrészekkel, hogy a lehető legjobb asztali játékélményt tudja nyújtani. 

__________________

* A Lunar Light szín csak az Intel-alapú modellek esetében érhető el.

Vissza