További régiókkal bővül az AppRadio és az iGO primo szolgáltatása

forrás: Prím Online - 2012. szeptember 29.

A Pioneer tovább bővítette az iGO navigációs szoftvermotoron futó, NavGate Drive alkalmazásban elérhető régiók számát, és az NNG Kft. a térképadatbázis-bővítésen túl 15 iGO primo applikációban is elérhetővé tette a Pioneer AppRadio kompatibilitását biztosító bővítményt. Így a navigációs alkalmazás a Pioneer AppRadio multimédiás fejegységével közvetlenül is összekapcsolható. Idén először vesz részt az NNG a Párizsi Autószalon kiállításon, ahol a Pioneer AppRadio standjánál mutatja be a látogatóknak a frissített alkalmazásokat.

Az NNG Kft. és a Pioneer új frissítés kiadását jelentette be a funkciókban gazdag NavGate Drive alkalmazáshoz, mely már Dél-Amerikában, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon is elérhető. A frissített Európa kiadás is elérhető, mely tartalmazza az új iOS6 szoftverrel kapcsolatos kiegészítéseket.


A NavGate Drive navigációs megoldás mellett az iPhone felhasználók számára ma már lehetőség nyílik arra is, hogy közvetlenül összekapcsolják iGO primo applikációjukat a Pioneer díjnyertes autórádió fejegységgel, és így kiterjesszék navigációs alkalmazásukat az AppRadio nagyméretű kijelzőjére. A kompatibilitást biztosító bővítményt a felhasználók egyre több iGO primo alkalmazás in-app shop felületén vásárolhatják meg. A funkció elérhető az Izrael Lite, Észak-Amerika, Észak-Amerika Lite, Oroszország, Közép-Kelet, Brazília, Nyugat-Európa, Kelet-Európa régió, DACH, Ibéria és Olaszország kiadásokban. Az iGO primo app Magyarország & Románia, Törökország és Izrael kiadásaiból pedig ingyenesen tölthető le a bővítmény.


 „Az AppRadio és iGO primo megoldás teljes navigációs csomagot nyújt felhasználóink számára. Mind a NavGate Drive, mind az iGO primo alkalmazások  AppRadio-val való összeköttetésüknek köszönhetően a felhasználók nagyobb biztonságot tapasztalhatnak, illetve tisztább és könnyebben használható audiovizuális élményt élhetnek át vezetés közben” – mondta Ronan McDonagh, a Pioneer autós multimédia-technológia tervezési részlegének vezetője.


„Egy nemrégiben készült felmérés szerint egyre több felhasználó fordul az okostelefonon keresztül elérhető navigációs megoldások és az autós környezet integrálása felé. A Pioneer és az NNG alkalmazásai régióbővítésével éppen ezt a fogyasztói igényt igyekszünk kielégíteni. Örömmel biztosítjuk legújabb, innovatív megoldásunkat ma már világszerte egyre több felhasználónak” - tette hozzá Homola Gergely, az NNG iPhone fejlesztésekért felelős vezetője.


A NavGate Drive alkalmazás bővítése és a Pioneer AppRadio kompatibilitása mellett az NNG további fejlesztéseken is dolgozik a népszerű iGO primo alkalmazása kapcsán. Bővebb tájékoztatásért az újdonságokkal kapcsolatban kérjük, látogasson el a www.igonavigation.com oldalra.
 

Vissza