Oppo N3 – ujjlenyomat-olvasóval, 168 ezer forintért?

Farkas Norman - 2014. október 22.

AZ Oppo új kedvcsináló fotója leleplezte az N3 hátlapján lapuló ujjlenyomat-olvasót, egy türelmetlen kínai kereskedő pedig elárulta, hogy milyen kijelzővel és árcédulával landol a piacon a forgatható kamerával megáldott csúcsmobil.

Jövő héten debütál az Oppo új, forgatható kamerával felvértezett csúcsmobilja, az N3. A készülékről már többször hallhattunk az elmúlt hetekben. Egy alkalommal például a szuperkönnyű burkolatáról, aztán a kameráját automatikusan forgató motoros megoldásról szellőzetett meg infókat a kínai gyártó, hogy fenntartsa a rajongók lelkesedését. A kedvcsináló-sorozat legújabb része az alant látható fotóban manifesztálódott, amely az N3 kamerájának felépítését szemlélteti.

Bár a korábbi pletykák 13 megapixeles fényleső jósoltak a telefonnak, a friss hírek szerint egy 16 megapixeles, 1/2,3 hüvelykes szenzorral vértezik fel a mérnökök. Hogy pontosan mi az igazság, az továbbra is rejtély, viszont a képen jól látszik, hogy az Oppo a legújabb trendeknek megfelelően egy ujjlenyomat-olvasóval is felvértezi élmezőnybe szánt üdvöskéjét.

 

 

A készülék további felszereltségére vonatkozóan többnyire csak találgathatunk ugyanakkor egy türelmetlen kereskedőnek köszönhetően – aki közzétette az alábbi plakátot – szinte biztosak lehetünk abban, hogy 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású kijelzőt kap a masina.

 

 

A látszólag kézzel fabrikált hirdetés az N3 várható árát is tartalmazza. Ha hihetünk neki, a nem mindennapi csúcsmobil 4298 kínai jüant, azaz cirka 168 ezer forintot kóstál majd.

 

 

[Forrás: Übergizmo, GSM Arena]

Vissza