Ingyenes Office appok iPhone-ra

Czipperer Dia - 2014. november 11.

Az Office új, különálló mobilalkalmazásokat mutatott be iPhone-okhoz és hamarosan Android táblagépekhez is érkeznek a programok.

Míg korábban csupán egy Microsoft Office alkalmazás létezett, amellyel a felhasználók Word, Excel és Power Point dokumentumaikat böngészhették, addig most három különálló applikáció tölthető le, amellyel az egyes dokumentumok szerkeszthetők.

Az iPad verzióhoz hasonlóan működik az iPhone-ra optimalizált applikáció, csupán annyiban különbözik, hogy kisebb kijelzős modellekre szabták. Az Android táblagépekhez is új alkalmazás készül, mely 2015-ben válik elérhetővé.

Az applikációk ingyenesen elérhetők lesznek a felhasználók számára, mellyel szerkeszthetnek vagy akár létrehozhatnak dokumentumokat anélkül, hogy Office 365 előfizetéssel rendelkeznének. Korábban erre nem volt lehetőségük, csak akkor, ha évi 99 dollárért előfizettek a szolgáltatásra.

Természetesen továbbra is maradnak olyan szolgáltatások, melyek csak a fizetős felhasználók számára érhetők el, mint például a fejlett szövegszerkesztés vagy a változások elutasítása, illetve nyomon követése.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza