A Vodafone-nál már előrendelhető a vadonatúj Huawei P10

Kütyü Magazin - 2017. március 22.

Szerdától előrendelhető a Vodafone-nál az új Huawei P10 okostelefon, a barcelonai mobil világkiállítás egyik nagy sztárja. Az előrendelési időszakban a telefonhoz egy különleges tartozékcsomag is jár.

A telefon április 5-én jelenik majd meg a Vodafone kínálatában, azonban aki addig előrendeli, az a telefon mellé értékes tartozékokat is kap. A különleges tartozékcsomag része egy külső akkumulátor gyorstöltéssel, egy szupergyors autós töltő, egy USB C típusú átalakító, egy töltőkábel, valamint a fotózást megkönnyítő tripod-szelfi bot is.

Az 5,1 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel ellátott Huawei P10 a korlátlan Red Medium EU+ A tarifával már 1 forintért elvihető.  

Természetesen a Huawei P10 vásárlói is élvezhetik a Red előfizetőknek új telefon vételekor kínált, 12 hónapra adott havi 2 000 Ft-os havidíjkedvezményt, ami összevonható a Family / You ajánlattal is. A havi 3GB-s adatkeretet és korlátlan beszélgetést biztosító Red Medium EU+A szolgáltatáscsomaggal a P széria legújabb tagja így 12 hónapig havi 17 672 Ft-ba kerül.

A Huawei P10-es természetesen a 7-es sorozatú Androiddal, a Nougattal és a Huawei Emotion UI 5.1-es kezelőfelülettel vásárolható meg. A P10-es a 8-magos Kirin 960-as chipre épül, 4GB RAM-mal, 64GB belső tárhellyel, 3200 mAh-es akkumulátorral, gyorstöltéssel és az előlapi üvegborítás alá bújtatott ujjlenyomat olvasóval.

Ahogy az elmúlt időszakban már megszokhattuk, a Huawei most is nagyon nagy hangsúlyt helyezett a fotózásra. A P10-esben Leica kamerák dolgoznak. A 8 megapixeles előlapi kamera mellett a P10-es hátlapján található a dual-kamera: egy színes (RGB) 12 megapixeles és egy 20 megapixeles monokróm szenzorral – lézeres autófókusszal és immár optikai képstabilizátorral. Utóbbi igen hasznos lehet, hiszen a P10-essel 4K-s videókat is lehet készíteni. A telefon fotózási módja fel van vértezve professzionális üzemmóddal és így akár RAW képeket is lehet vele készíteni, míg a Leica Style Portaiture-nek köszönhetően a portrék elkészítéséhez is van egy speciális és igen látványos képeket eredményező üzemmód. 

A készülék előrendelhető/megvásárolható a hazai Prepaid piacot forradalmasító Vodafone Tuti feltöltőkártyával is, amellyel bármely belföldi normál díjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 Ft-ba kerül, extra feltételek és csomagdíj nélkül. A készülék 3 000 forintos Tuti egyenlegfeltöltéssel 164 990 Ft-ba kerül. 

Vissza