Őszi újdonságok a Bang & Olufsen-től

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 30.

A Bang & Olufsen bemutatta limitált 2018-as őszi-téli kollekcióját: a prémium fejhallgatók, hangszórók és fülhallgatók színét a szezon divat és belsőépítészeti színtrendjei inspirálták. 

A márka ezúttal az ősi kultúrák vizuális öröksége előtt állít emléket, és Marokkó ősi városából és annak időtlen színeiből, textúráiból és árnyalataiból merített ihletet szezonális kollekciója gazdag, meleg és harmonikus színeinek kiválasztásához. Az eszközök így a múltat és a jelent kötik össze: történelmünk ősi színei találkoznak a modern technológiával.

A 2018-as őszi-téli kollekció színei között szerepel a keleti piacok gyümölcsei, ősi kerámiák és a marokkói szőnyegek ihlette sötét szilva, a meleg, földes árnyalatú, falakon, csempéken és fűszerekben is visszaköszönő terrakotta, valamint a sivatag homokját és fényeit idéző könnyed, természetes mészkő szín.

A 2018-as őszi-téli kollekcióban az alábbi eszközök érhetőek el:

  • Beoplay E6 – Jakob Wagner tervezte könnyű vezetéknélküli fülhallgató a Bang & Olufsenre jellemző hibátlan hangzással, biztonságos és ergonómikus kialakítással, ami tökéletesen illeszkedik az aktív életformához. Erőteljes hangzása maximálisan felülmúlja a méretéből adódó várakozásokat: arra tervezték, hogy a legigényesebb zenehallgatókat is lenyűgözze. 
    A 2018-as őszi-téli kollekcióban sötét szilva színben érhető el.

  • Earset – Prémium vezeték nélküli fülhallgató, ami már-már művészi szintre emeli az audiotechnológiát. Kényelmes viselésre tervezték, így kialakitásával szinte mérnöki pontossággal illeszthető a fülre. Az Earset azok kedvence lesz, akik értékelik a friss design ikon és a kifinomult életmód párosát.
    A 2018-as őszi-téli kollekcióban mészkő színben érhető el. 

  • Beoplay H9i – A szintén Jakob Wagner tervezte vezetéknélküli fejhallgató igazi luxus modell fejlett zajszűrővel, alumínium felületű érintésvezérléssel és a tökéletes Bang & Olufsen hangzással. Semmi zaj, csak hibátlan hangzás.
    A 2018-as őszi-téli kollekcióban mészkő és terrakotta színben érhető el.

  • Beoplay P6 – A hordozható Bluetooth hangszórót a dizájn díjas tervező, Cecilie Manz álmodta meg. Erőteljes, gazdag és mély hangja, 360 fokos hangzása zárt és szabad térben is bárkit elbűvöl. 
    A 2018-as őszi-téli kollekcióban sötét szilva és terrakotta színben érhető el.

A 2018-as őszi-téli Bang & Olufsen kollekció 2018. szeptember 13-ától elérhető a www.beoplay.com oldalon és a kimelt kiskereskedelmi partnereknél.

A 2018-as őszi-téli kollekció ajánlott fogyasztói árai:

  • Beoplay E6 – 94.990 Ft
  • Earset – 94.990 Ft
  • Beoplay H9i – 159.990 Ft
  • Beoplay P6 – 124.990 Ft
Vissza