A Huwei Mate 20 Pro előrendelhető a Telenornál

Kütyü Magazin - 2018. október 24.

Elindult a regisztráció a Telenornál a Huawei legújabb csúcskészülékére. Az előrendelt Huawei Mate 20 Pro készülékekhez a gyártó új sportórája, a Huawei Watch GT jár ajándékba.

A Huawei Mate 20 Pro tripla hátlapi kamerát kapott, melynek ultra széles látószögű lencséivel kitűnő makró fotók is készíthetők. A fotózás mellett már a videók rögzítését és szerkesztését is a mesterséges intelligencia támogatja: az MI Mozi mód segítségével módosítható és átszínezhető a videók háttere, drámai hatást kölcsönözve ezzel a felvételeknek.

A 6,39 hüvelykes 3D kijelzőt kapott készüléket a gyártó az idén szeptemberben bemutatott új Kirin 980-as chipsettel szerelte fel, amelybe dupla neurális feldolgozó egység (NPU – Neural Processing Unit) került. A Mate 20 Pro akár a 40W-os extrém gyorstöltést is támogatja, amely 30 perc alatt 70 százalékos töltöttséget biztosít, továbbá lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is, az új Wireless Reverse Charging (Vezeték nélküli fordított töltés) technológiájával pedig a készülékről akár más, szintén vezeték nélkül eszközök is tölthetők. 

A Huawei Mate 20 Pro november 5-től lesz elérhető a Telenornál viharkék színben, az előrendelésre pedig november 4-ig regisztrálhatnak az érdeklődők online, a www.telenor.hu/mate-20-pro oldalon. Az előrendelt készülékek november 5-től vehetők át a szolgáltatónál. 

Az előrendelési promóció keretében megvásárolt első 120 okostelefonhoz Huawei Watch GT sportóra jár, amely akár 2 hétig tartó akkumulátor-üzemidővel és olyan beépített intelligens funkciókkal rendelkezik, mint a tudományos alvásfigyelés, fitneszfigyelés, információs támogatás, pulzusmérés vagy GPS. A könnyű, modern megjelenésű, karcálló óra ideális választás professzionális sportolók számára, hétköznapi használatra és sportoláshoz egyaránt.

Vissza