A Telekom lebontja a korlátokat Domino-kártyás előfizetői számára

Kütyü Magazin - 2019. október 6.

Korlátlan net, korlátlan beszélgetés, ez az igény azokban is sokszor felmerül, akik azért használnak felöltőkártyás előfizetést, mert kontrollálni szeretnék a költségeiket. A Telekomnál már a feltöltőkártyás ügyfelek számára is elérhetők a korlátlan csomagok, így október elsejétől a Dominósok is átélhetik a korlátlanság élményét. Az új Domino konstrukciókat belföldi használatra hozták létre. 1, 3 vagy 30 napos konstrukciókban.

A Domino előfizetők rugalmasan, személyre szabva vehetik igénybe a korlátlan opciókat, attól függően, hogy mennyi ideig van szükségük a korlátlanságra, és a net vagy inkább a beszéd fontosabb számukra. A korlátlan Domino élmény rendkívül egyszerűen, a Telekom alkalmazáson vagy egyéb ügyfélszolgálati csatornákon keresztül aktiválható, és az előfizető azt is eldöntheti, hogy 1, 3 vagy 30 napig szeretné élvezni a korlátlanság előnyeit. 

Az a Domino ügyfél, aki korlátlanul szeretne netezni, egy napos konstrukcióban 990 forintért teheti meg, és ezért EU-roaming helyzetben 1,5 gigabájt erejéig külföldön is netezhet. A három napos korlátlan net ára 1490 forint, benne 2 gigabájt EU roaming használattal. A 30 napos korlátlan net (melyből 15 GB használható fel az EU-ban), 9900 forintba kerül. Hálózaton belüli alapdíjas hívásokra 300 forintért 1 napra, 600 forintért 3 napra, míg 2990 forintért a Domino Mobil S 30 napra nyújt továbbra is korlátlan szabadságot. Az alapdíjas irányokba korlátlan belföldi és EU-roaming helyzetben is érvényes hívás 1 napra 490, 3 napra 1190, míg 30 napra 9900 forintos Domino Mobil L keretében elérhető – megrendeléskor ennyit von le a rendszer a Domino előfizető egyenlegéből. Az ügyfelek a mobilnet csomagokat a Telekom alkalmazáson keresztül tudják megrendelni, a többi konstrukció bármely ügyfélszolgálati csatornán keresztül elérhető.

További információ a konstrukciókról: 

mobilinternet Domino díjcsomagokhoz 

Domino ajánlatok sok beszélgetéshez

A Telekom minden ügyfélköre számára biztosítja a korlátlan net élményét a Tettek hálózatán, és arra buzdítja őket, hogy okosan, tudatosan használják az internetet. A XXI. században napi szinten karakterszámok milliárdjai, internetes tartalmak tízezrei látnak napvilágot. Ha telefonunkkal online vagyunk, szinte 0-24 órában zúdul ránk a posztok és egyéb internetes tartalmak folyama és véget nem érő sokasága. Tudatos nethasználattal mindannyian tehetünk azért, hogy elkerüljük a tartalom- és like-függőséget, felismerjük az álhíreket és fellépjünk az internetes zaklatás ellen. További információ: https://www.telekom.hu/tettekhalozata

Vissza