Nagy teljesítményigényű felhasználóknak tervezett munkaállomások

Kütyü Magazin - 2020. február 25.

A Fujitsu bemutatta a műszaki és kreatív iparágak nagy teljesítményigényű felhasználóinak követelményeire optimalizált, két új munkaállomását. Az új rendszerek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek teljesítmény és a tervezés támogatása terén.

Az új FUJITSU CELSIUS M7010 és CELSIUS M7010X modellek a műszaki tervezés és a gyártás felső kategóriás 3D CAD és CAE modellező alkalmazásaihoz készültek. Kiváló vizuális képességeket nyújtanak média- és szórakoztatóipari feladatoknál, a videógyártás, a VFX/SFX, a kreatív tervezés és a hirdetési tevékenység területén. A legújabb Intel technológiával* felszerelt munkaállomások nagyobb produktivitás elérését teszik lehetővé. Gyorsabban dolgozzák fel a vizualizációs feladatokat, megnövelt sebességgel kezelik a gépi és mélytanulási algoritmusok, illetve a számítási feladatok nagyméretű adatbázisait. 

A legújabb Intel Xeon processzorokkal dolgozó CELSIUS M7010 munkaállomás sokféleképpen konfigurálható a különféle feladatokhoz – legyen szó felső kategóriás műszaki tervezésről, professzionális videós utómunkálatokról, vagy MI-algoritmusok fejlesztéséről. Az Intel Core i9 X-sorozatú processzorait használó CELSIUS M7010X ideális megoldás a munkaállomásokra jellemző kimagasló teljesítményt és stabilitást igénylő kreatív tervezők számára. 

A Fujitsu precíziós műszaki megoldásainak, például a háromcsatornás hőszabályozásnak köszönhetően a rendszer komponensei optimális hőmérsékleten működnek. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az új modellek az adott termékkategória leghalkabb és legmegbízhatóbb munkaállomásai közé tartoznak. A CELSIUS M díjnyertes formaterve ezen felül az egyszerű frissítést és bővítést is támogatja.

Ár és piaci bevezetés

Az új FUJITSU CELSIUS M7010 és CELSIUS M7010X munkaállomások a FUJITSU értékesítési partnereitől és disztribútoraitól vásárolhatók meg. Kiskereskedelmi áruk 1800 eurótól indul, és országtól, illetve specifikációtól függően változik. 

___________________

* A CELSIUS M7010 munkaállomásban a második generációs Intel Xeon W processzorcsalád tagjai, a CELSIUS M7010X modellben pedig Intel Core X-sorozatú processzorok dolgoznak.

Vissza