Philips monitorok a PSG Esports stúdiójában

Kütyü Magazin - 2021. február 21.

A Paris Saint-Germain Esports örömmel jelenti be, hogy az MMD vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere a FIFA 21 játékosok és streamelők hivatalos konzol monitor partnere lesz. Konzol monitor partnerként az MMD hivatalos beszállítója lesz a PSG Esports FIFA 21 tehetségeinek és alkotóinak, ellátva őket a bajnokokhoz legjobban illő legújabb csúcstechnológiás megtekintési élménnyel.

A PSG Esports hamarosan megnyíló stúdióját, amely a klub főhadiszállásán, Párizsban található, a Philips monitors legújabb termékeivel szerelik fel, így a PSG Esports olyan prémium konzol monitorokhoz jut, amelyek lehetővé teszik a képességeik legfinomabb részletekig történő tökéletesre csiszolását.

A Philips Momentum monitor sorozat a konzoljátékra van optimalizálva, dizájnja és kiemelkedő funkciói révén minden konzoljátékosnak valóban immerzív és felfokozott élményben lehet része, valamint ezzel párhuzamosan technikai nagyszerűség tökéletes csomagját is biztosítja. A PSG Esports kiválósági szellemiségének és a globális rajongótábor minden oldalról megmutatkozó minőségi elvárásainak megfelelően a Philips monitors tökéletesen kiegészíti a szervezetet és annak hűséges közösségét.

 

Fabien Allègre, a Paris Saint-Germain márka diverzifikációs igazgatója, aki az esports tevékenységeket felügyeli, elmondta: „A Paris Saint-Germain Esports nagy örömmel üdvözli a Philips monitors-t a fedélzeten tehetséges FIFA 21 csapatunk játékosainak és alkotóinak hivatalos konzol monitor partnereként. Már nagyon várjuk, hogy kiaknázhassunk a Philips monitors világklasszis termékeiben rejlő lehetőségeket és hogy szorosan együttműködhessünk FIFA 21 tehetségeink támogatásában. A PSG Esports-nak technikai kiválóságra és innovatív ajánlatokra van szüksége az ütőképes csapat fenntartásához és a Philips monitors személyében megtaláltuk ehhez az ideális partnert.”

Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója a Philips monitors nevében a következőket tette hozzá: „Boldogsággal tölt el minket, hogy hivatalos konzol monitor partnerként a Paris Saint-Germain Esports csapatát erősíthetjük és elláthatjuk a legjobb felszerelésekkel az összes FIFA 21 játékost és tartalomgyártót. Remélem, hogy tovább fokozzuk a játékélményt számukra és kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen eredményeket leszünk képesek elérni együtt.“ 

A Paris Saint-Germain Esports rajongói a PSG Esports Twitter, Instagram, Facebook és Twitch csatornáin követhetik a Paris Saint-Germain Esports és a Philips monitors együttműködését és eredményeit a FIFA 21 bajnokságon.

Vissza