Megérkeztek a meggyőző teljesítmény és gyorstöltés királyai

Kütyü Magazin - 2021. április 22.

A várva várt realme 7 sorozat megérkezett a magyar telefon szolgáltatókhoz is: a világ leggyorsabban fejlődő okostelefon márkájának készülékei így még szélesebb ismertségre és népszerűségre tehetnek szert. A realme telefonjai árkategóriájukban a legmodernebb kamerákkal és a leggyorsabb töltési technológiával rendelkeznek.  

●  A realme 7 okostelefont nagyteljesítményű MediaTek Helio G95 Gaming processzorral, 48 megapixeles quad kamerával, 5000 mAh-es óriás akkumulátorral és 30W-os Dart töltővel szerelték fel. A realme 7 6GB RAM+64GB belső tárhellyel rendelkező verziója a Vodafone Magyarország kínálatában, RED Free tarifával már 0 Ft-ért elérhető. 

●  A realme ‘nagy akkus gamer mobilja’, a realme 7i 6000 mAh-es akkumulátor kapacitással és 18 W-os gyorstöltővel, 48 megapixeles tripla kamerával és ultraerős, Helio G85 Gaming processzorral érkezik. A realme 7i 4GB RAM+64GB belső tárhelyes verziója a Telenor kínálatában, május elejétől Hiper L+ és Hiper XXL tarifával akár 0 Ft-ért megvásárolható.

A realme 7 és 7i készülékei elsőként kapták meg a TÜV Rheinland megbízhatósági tanúsítványát, amely 22 nagyobb és 38 kisebb teszttel vizsgálta a telefonokat mindennapi használat közben.  

Hatalmas erő, végtelen szórakozás – a realme 7 a legerősebb középkategóriás gamer telefon

A realme kifejezetten az online játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a 7-es modellt: a nagy teljesítményű telefon masszív, Helio G95-ös gaming processzorral fut, amely akadásmentes játékélményt kínál a legkomolyabb gamereknek is. Az előlap 90.5%-át kitöltő, 6,5 hüvelykes ultrafinom kijelzőhöz 90 Hz-es képfrissítési ráta társul.  A telefonon tárolt információk biztonságát a készülék oldalába épített ujjlenyomat-olvasó szenzor védi.

A nagy akkumulátor kapacitással a userek gyors lemerülés miatti szorongása már a múlté, hiszen a realme 7-ben 5000 mAh-es akkumulátor gondoskodik a telefon hosszú ideig tartó működéséről. Ráadásul a 30W-os Dart gyorstöltővel 26 perc alatt akár 50 százalékos töltöttségi szint is elérhető!

A realme 7, 48 megapixeles AI Quad kamerával, 8 megapixeles széles látószögű objektívvel, 16 megapixeles szelfi kamerával és számos, éjszakai filterrel segít előhozni belőlünk a profi fotóst. 

 

Elképesztő játék élmény - a realme 7i a “nagy akkus gamer telefon”

A realme 7i szuperképessége a masszív, 6000 mAh-es akkumulátor. A realme 7i készülékkel 43 órán át beszélgethetünk barátainkkal, meghallgathatunk 1200 dalt, vagy megnézhetünk 18, egész estés mozifilmet! Még a vérbeli gamerek is el lesznek ragadtatva a realme 7i 18 W-os, C típusú gyorstöltőjétől, ami fél óra alatt akár 29%-ra is képes feltölteni a készüléket. 

A tartós teljesítmény érdekében a realme optimalizálta a 6000 mAh-es akkumulátort, amely azonban nem befolyásolja a napi használatot. Az App Quick Freeze funkció intelligensen “lefagyasztja” a nem használt alkalmazásokat, míg a kijelző optimalizáló mód csökkenti a kijelző aktivitását, így az akkumulátor energiáját a legfontosabb dolgokra használhatjuk.  

A realme 7i MediaTek Helio G85 játék processzorral és Mali-G52 GPU-val érkezik; ennek köszönhetően a mobiljátékok rajongói akadásmentesen hódolhatnak játékszenvedélyüknek!  Ráadásul a realme 7i masszív processzort is kapott, amely akár 200 000+-al is elelheti a realme 7i referencia értékét, növelve ezzel az okostelefon általános teljesítményét. A kiváló teljesítmény mellé a realme 7i pazar mobilozási élményt nyújt 6.5 hüvelykes Mini-drop Fullscreen kijelzőjével, ami 88.7%-át kitölti az előlapnak, így garantálva a teljes elmerülés élményét a játékok és a filmek világában!

A realme 7i azonban nemcsak az online játékok világában nyűgözi le a felhasználókat, de a való világban is! A realme 7i készülék AI tripla kamerája egy 48 megapixeles nagy felbontású főkamerát, egy 119 fokos ultraszéles látószögű lencsét és a 4 cm-es makro lencsét kapott, amellyel rögzíthetjük életünk emlékezetes pillanatait. A fotózás szerelmeseit garantáltan lenyűgözi majd a kiváló minőségű, 6000 x 8000 felbontású, 48 megapixeles kamera, ami minden pillanatot elképesztően nagy felbontásban, lenyűgözően élénk részletekkel rögzít!

Vissza