Kétmillió Kindle Fire 2 tabletet szállít augusztus 7-re a Quanta

Farkas Norman - 2012. július 5.

A friss hírek szerint már nem sokáig kell várni a Kindle Fire 2-re, ugyanis a Quanta kétmillió példányt szállít belőle augusztus 7-re az Amazonnak.

A Google feldobta a labdát az Amazonnak a nemrég bemutatott Nexus 7 tablettel, s hamarosan érkezik is a válasz. A Chine Times beszámolója szerint augusztus 7-re kétmillió Kindle Fire 2 táblagép kerül leszállításra a Quanta részéről, így elképzelhető, hogy a masinát a korábbi pletykáknak megfelelően július 31-én mutatják be. Korábban pletykák kereszttüzében volt egy 10,1- és egy 8,9 hüvelykes Amazon tablet is, ám ezekről nem érkezett friss információ.

Vajon a fém keretes, 7 colos LG képernyővel szerelt Kindle Fire 2, vagy az Asus által gyártott Nexus 7 lesz a sikeresebb termék? Előbbi gép az Amazon szolgáltatásaira lesz kihegyezve, így egy kissé leszűkíti a felhasználók lehetőségeit (pl. csak az Amazon App Store alkalmazásaihoz férhetnek hozzá), ellenben a Google megoldásával, melyen a legújabb, fejlesztésekkel teli Android rendeszer (4.1 Jelly Bean) nyers változata teljesít szolgálatot.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Kindle, Amazon
Vissza