Nexus 7 - 32GB-os változatban, 3G modemmel is

Farkas Norman - 2012. október 30.

Bemutatkozott és megjelent a Google Play-en a Nexus 7 tablet 32GB belső tárhellyel szerelt verziója, mely igény esetén beépített 3G modemmel is kérhető. Ez nem minden, ugyanis az elmaradt sajtóesemény összes újdonsága felkerült a keresőóriás online "játszóterére".

A keresőóriás nem volt szívbajos, hiszen annak ellenére, hogy a Sandy hurrikán miatt elmaradt a Nexus modellek bemutatójául szolgáló esemény, minden újdonságot felpakolt a Google Play-re.

Olyan kütyükről hullott így le a lepel, mint a 32 gigás, 3G modemmel szerelt verzióban is megjelenő Nexus 7, a 300ppi-s kijelzővel felvértezett Nexus 10, vagy az LG gyártósoráról lekerülő Nexus 4. Természetesen az Android rendszer új verzióját, a szintén Jelly Bean névre hallgató 4.2-t is megismerhettük.

 

Az újdonságokat külön cikkekben tárgyaljuk ki, elsőként a Nexus 7 friss kiadásait vesszük szemügyre.

Az Asus által gyártott Nexus 7 táblagép 8 gigás verziója eltűnt a palettáról, immár csak három változatban áll a felhasználók rendelkezésére. A készülék 16GB méretű háttértárral ellátott kiadása 199 dollárba kerül, a multimédiás eszközhöz sokkal méltóbb, 32GB-os tárhellyel szerelt változatért pedig 249 dollárt kell majd kicsengetni. Sokak számára jó hír, hogy utóbbi verzió 50 dolláros felárért cserébe 3G modemmel is kérhető. A megnövelt tárhellyel és mobilnettel felvértezett Nexus 7 november 13-tól lesz megvásárolható az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Japánban, magyarországi megjelenéséről egyelőre nincs információ.

 

Vissza