Ilyen az LG G2 [Videó]

Farkas Norman - 2013. július 11.

A napokban néhány jó minőségű fotó és egy videó látott napvilágot az LG hamarosan bemutatkozó csúcsmobiljáról. Az új anyagok többek között megerősítik a készülék hátlapjára szerelt gombok létezését is.

Mint tudjuk, az LG augusztus 7-én, New Yorkban rántja le a leplet legfrissebb csúcsmobiljáról, mely nemes egyszerűséggel a G2 nevet kapta. Az Optimus G Pro utódjának tekinthető jövevényről már rengeteg pletykát hallhattunk, s nemrég egypár jó minőségű élőfotó, illetve egy Full HD felbontásban megtekinthető videó is előkerült róla. A friss anyagok révén már most betekintést nyerhetünk a telefon külső megjelenésébe és működésébe, például megcsodálhatjuk a hátlapjára szerelt gombokat és láthatjuk, hogy az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer szaladgál a fedélzetén.

 

 

Az LG G2 előlapján egy körülbelül 5,2 hüvelykes érintőképernyő foglal helyet, ami 1920 x 1080 pixel felbontású, s – mivel a gyártó nem igazán titkolózik – az sem rejtély már, hogy egy Snapdragon 800 processzor felel a meghajtásáért.

 



 

[Forrás: Engadget]

Vissza