LG G2 kedvcsináló videó

Farkas Norman - 2013. július 23.

A kisebbik dél-koreai gyártó előrukkolt egy, a „Tökéletes vagy nekem” kampány vezérgondolatához kapcsolódó kisfilmmel, mely a hamarosan bemutatkozó G2 csúcsmodell kedvcsináló videója is egyben.

Az LG augusztus 7-én mutatja be új csúcsmobilját, a G2-t. Az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel és Snapdragon 800 processzorral szerelt jövevény a vadonatúj, Optimus elnevezést elhagyó G sorozat első modelljeként kerül be a gyártó portfóliójába.

Mivel egy vérbeli felsőkategóriás okostelefonról van szó, a felhajtás fokozása érdekében az LG egy részben hozzá kapcsolódó, „Tökéletes vagy nekem” mottójú kampányt is indított, melynek keretein belül értékes nyereményekre tehetnek szert a rajongók. Az akciót hirdető videó után most egy kedvcsináló kisfilm is napvilágra került, mely érzelmeinkre ható motívumokkal fűszerezve harangozza be az LG G2-t.

Mivel már a készülék neve, külseje és technikai tudása is kiderült a pletykáknak köszönhetően, csak várható ára és piaci megjelenése kapcsán merülnek fel kérdések, melyekre választ adhat az augusztus 7-i sajtóesemény.

 

 



 

[Forrás: Engadget]

Vissza