Alcatel One Touch Scribe Pro – 6 colos kijelző és stylus

Farkas Norman - 2013. augusztus 16.

Előkerült egy sor infó az Alcatel bemutatásra váró óriásmobiljáról, mely a hatalmas érintőképernyő és a mellékelt kapacitív toll jóvoltából kiválóan alkalmas jegyzetelésre. A One Touch Scribe Pro nevű jövevény mindemellett erős processzort, két SIM foglalatot és 13 megapixeles kamerát is kínál.

Az Alcatel, pontosabban az őt birtokló kínai TCL a siker érdekében idén 15 különböző okostelefonnal árasztotta el a piacot, s úgy tűnik, nem áll szándékában visszavenni a tempóból. A napokban kiszivárgott infók szerint érkezőben van a One Touch Scribe sorozat új tagja, a Pro, mely lényegében egy jól felszerelt okostelefon-tablet hibrid.

Az alábbi kép szerint az óriásmobil előlapján egy 6 hüvelykes, rendkívül vékony oldalsó kerettel határolt érintőképernyő feszít, meghajtásáért pedig egy négymagos, 1,5GHz-es processzor felel, amit 13,1 megapixeles kamera, dual SIM szolgáltatás és 3400mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A mobilhoz kapacitív tollat is mellékel a gyártó, mellyel még jobban kiaknázhatók a méretes kijelzőben rejlő lehetőségek, de hasonló mértékben praktikus kiegészítő az úgynevezett „LED Magic Flip” tok, mely egyrészt védi a készüléket, másrészt látványosan, LED-ekkel kirajzolva jeleníti meg a fedlapján a pontos időt.

Egyelőre nem tudni, hogy az Alcatel One touch Scribe Pro mikor, s milyen árcédulával kerül fel az üzletek polcaira, de várhatóan csak Ázsiában lesz elérhető.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza