A Samsung Exynos processzorai forradalmasítják az Audi információs- és szórakoztatórendszerét

Kütyü Magazin - 2017. január 19.

A Samsung Electronics, a fejlett félvezető-technológia világelső vállalata Exynos processzoraival és saját fejlesztésű System-on-Chip (SoC) megoldásával részt vesz az Audi Progressive SemiConductor Programban (PSCP) az Audi autós információs- és szórakoztatórendszerének (IVI) fejlesztéséért.

A 2010-ben debütáló Audi PSCP program célja a megbízhatóságot és nagy teljesítményt biztosító legújabb technológiák alkalmazása. A Samsung a kezdeményezés kulcsfontosságú partnereként az ultramodern Exynos processzorokkal támogatja az Audi következő generációs IVI-rendszerét. 

„Az Exynos processzorokkal a Samsung bizonyítja technológiai vezető szerepét a teljesítmény, a megbízhatóság és az innovatív tokozási megoldások terén” – mondta Alfons Pfaller, az Audi Infotainment fejlesztési vezetője. – „A PSCP keretein belül a Samsung és az Audi együttműködik, hogy a legjobb fedélzeti infotainment élményt nyújtsa az Audi márkától elvárt minőségi szinten.”

„Nagyon örülünk, hogy a gyorsan fejlődő gépjármű-technológia támogatói lehetünk” – mondta Charlie Bae, a Samsung Electronics System LSI értékesítési és marketing üzletágának ügyvezető alelnöke. – „A Samsung elkötelezett a megbízható és nagy teljesítményt biztosító megoldások iránt, hogy az Audi vásárlói a vezetés örömének új szintjét tapasztalhassák meg.”

A többféle operációs rendszert és több kijelzőt támogató csúcsmodern Exynos processzorok a járműben egyszerre akár négy különböző kijelzőt is működtethetnek. Az Exynos processzorok nagy számítási és grafikus feldolgozási teljesítményének köszönhetően a fejlett kijelzők új élményt kínálnak. 

A Samsung Exynos processzorai 2010 óta adják a nagyteljesítményű intelligens eszközök hajtóerejét, az okostelefonoktól és a laptopoktól kezdve egészen a navigációs rendszerekig. A fejlett technológia alkalmazásával és gépjárművekre való optimalizálásával a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtsa a biztonságosabb és kellemesebb vezetési élmény érdekében. 

A Samsung Exynos termékekről a következő webhelyen található bővebb információ: www.samsung.com/exynos

Vissza