Szűrés

A(z) gaming monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung hatalmas 43"-es képernyője elképesztő játékélményt nyújt

2023. január 30. -

A Samsung Electronics bejelentette az Odyssey Neo G7 (modellnév: G70NC), a vállalat első sík, Mini-LED modelljének globális bevezetését, amely új formavilággal bővíti az Odyssey termékcsaládot. Az új monitor nagyméretű képernyővel rendelkezik, amely tervezésének köszönhetően átfogóbb látványvilágot és részleteket biztosít a játékosok számára, és élethű képminőséggel repíti el őket a játékok világába. 

Tovább

Az új, 27 és 45 hüvelykes LG monitorok elmélyült játékélményt garantálnak

2022. december 14. -

Az LG a 2023-as CES kiállításon mutatja be prémium kategóriás UltraGear OLED monitorszériájának legújabb képviselőit, a 27GR95QE és a 45GR95QE modelleket. Az új UltraGear kijelzők egyszerre demonstrálják az LG vezető szerepét a gyorsan növekvő OLED kategóriában, valamint a globális gamingmonitor-piacon birtokolt erőteljes pozícióját.

Tovább

Előrendelhető a Sony "INZONE" M3 gaming monitora

2022. november 16. -

A Sony közzétette az INZONE M3 gaming monitor európai elérhetőségének listáját, mely szerint egyes országokban már most előrendeléseket lehet leadni a termékre. Az új gaming márka magába foglalja a Sony audiovizuális technológiájának úttörő szakértelmét és mindemellett olyan funkciókat kínál, amelyekkel a felhasználók maximálisan átélhetik a játék élményét. Az INZONE-t úgy tervezték, hogy rendkívüli teljesítményének köszönhetően a játékos igazán belemerülhessen az akcióba, és egyszerűbb lehessen számára a győzelem.

Kulcsszavak: Sony, gaming monitor
Tovább

45 hüvelykes ívelt OLED gaming monitor visz az IFA kiállításra az LG

2022. augusztus 29. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

Tovább