Szűrés

A(z) televízió kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG átlátszó OLED TV-je újradefiniálja a képernyőélményt

2024. január 10. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES-en mutatja be a világ első vezeték nélküli, átlátszó OLED tévéjét. Az LG SIGNATURE OLED T egy igazi technológiai különlegesség, amely az átlátszó 4K OLED képernyőt az LG vezeték nélküli videó- és hangátviteli technológiáival kombinálja, így a készülék számos lehetőséget kínál a lakberendezés terén is. Az LG OLED kiváló képminőségét az új α (Alpha) 11 AI processzor képfeldolgozási teljesítménye teszi teljessé. Az új televízió öt innovációs díjat nyert el a 2024-es CES díjátadón, köztük a legjobb innovációknak járó Best of Innovation kitüntetést.

Tovább

Samsung: Eljött a kijelzők új korszaka

2024. január 8. -

A Samsung a CES 2024 kiállítás megnyitója előtt jelentette be a QLED, MICRO LED, OLED és Lifestyle kijelzőinek legújabb termékcsaládját. A következő generációs MI-alapú processzorok bevezetésével ezek a modellek az MI-alapú képernyőtechnológia korszakát indítják útjára, amelyek újraalkothatják az okoskijelzők lehetőségeiről alkotott elgondolásunkat. A továbbfejlesztett kép- és hangminőség mellett az új készülékek a Samsung Knox által nyújtott MI-alapú biztonsági funkciókat nyújtanak, amelyek egyéni életstílusuk kialakítására és megélésére ösztönözhetik a felhasználókat.

Tovább

Lenyűgöző vizuális élményt kínálnak az LG legújabb OLED tévéi

2024. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES-en mutatja be legújabb OLED televízióit, amelyek új szintre emelik az otthoni szórakozás élményét. A vállalat legújabb, négyszeres teljesítményű mesterségesintelligencia-processzorával felszerelt OLED termékcsalád legújabb tagjai páratlan vizuális élményt nyújtanak még élénkebb, élethű képminőséggel.

Tovább

Az LG új QNED készüléke 98 hüvelykes képátlóval kápráztatja el a nézőket

2024. január 2. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette legújabb, 2024-es QNED és QNED Mini LED televízióit. A még szélesebb képernyőválaszték része egy ultranagy, 98 hüvelykes modell is, amely életteli képminőséggel, fejlett, mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozási technológiákkal, széleskörű személyre szabhatósággal és kifinomult dizájnnal érkezik.

Tovább