Szűrés

A(z) Alcatel kulcsszót tartalmazó cikkek

További újdonságokat mutatott be az Alcatel az idei MWC-n

2018. február 28. -

18:9-es FullView kijelzős okostelefon portfoliója mellett az Alcatel egyéb újdonságokkal is jelentkezett a 2018-as MWC-n. Az új, 1T tabletszéria mellett az internetezés élményét is korszerűsítő szélessávú hotspotokkal bővül a márka kínálata, de a forradalmi 5G megoldásra sem kell már sokat várnunk.

Tovább

FullView kijelzős okostelefonokkal erősít az Alcatel

2018. február 26. -

Megújult portfólióval jelentkezett a TCL az idei MWC-n: modernizált okostelefonjaival az Alcatel a világ első márkája, amely minden szériájában a lebilincselő 18:9-es képarányú kijelzők élményét nyújtja. Az egész termékcsalád a prémium márkák tulajdonságait idéző Face Key arcfelismerő funkcióval rendelkezik, az új kamerafunkciók pedig több lehetőséget adnak a felhasználóknak az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez.

Tovább

FullView kijelzős telefonokat mutat be az Alcatel a CES-en

2018. január 10. -

Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezető technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytől-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzővel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.

Tovább

A fém az üveggel társul az új IDOL 5 és IDOL 5S-ben

2017. szeptember 4. -

A legújabb generáció tagjainak tervezték az Alcatel IDOL 5-öst, amely az IDOL sorozat legújabb családtagja. A stílus és a tudás nem mindennapi keverékét nyújtó készülék kiváló minőségű kamerájának és a kettős közösségi fióknak köszönhetően tökéletes eszköze lehet a csodás pillanatok azonnali megosztásának.

Tovább