Szűrés

A(z) Android kulcsszót tartalmazó cikkek

Jelentősen emelkedett a mobilos megfigyelő-kémkedő appok száma

2021. június 8. -

A mobilos megfigyelő-kémkedő alkalmazás, más néven „spouseware”, azaz „házastárs vírus” egy olyan rejtett megfigyelő szoftver, amelyet a zaklató az áldozat tudta nélkül titokban telepít rá annak eszközére. Ehhez az elkövetőnek általában rövid időre fizikailag is hozzá kell férnie az áldozat eszközéhez, ezért a zaklatók gyakran az áldozat közeli családtagjai, esetleg ismeretségi vagy munkahelyi köréhez tartoznak.

Tovább

Gyorsabb és egyszerűbb androidos mobilfizetés az MKB-nál

2021. február 11. -

Az MKB Bank Ügyfelei számára már elérhető a bank megújult mobilfizetési szolgáltatása, melynek különlegessége, hogy a szolgáltatás fejlesztése a felhasználói visszajelzések beépítésével valósult meg. A mobilalkalmazásba integrált fizetési megoldás mostantól gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb, ráadásul hamarosan a bank ATM hálózatával összeköttetésben is új funkciók vehetők majd igénybe. 

Tovább

Továbbfejlesztett felhasználói felület egyes Galaxy eszközökre

2020. december 15. -

A Samsung bemutatja a One UI 3 felhasználói felületet, amely a legújabb frissítéssel lesz elérhető egyes Galaxy eszközökön. A One UI 3 izgalmas, új megjelenést, továbbfejlesztett funkciókat és széleskörű testreszabhatóságot kínál a felhasználóknak. A frissítés az Android 11 operációs rendszerrel együtt válik elérhetővé, így a Samsung eljuttatja a legújabb technológiai fejlesztéseket a felhasználókhoz, amelyeket több millió készülék esetében három generáción keresztül garantáltan biztosít*. 

Tovább

Magyar app mentheti meg a szálláshelyeket újabb többszázezres kiadástól

2020. december 10. -

Január elején lép érvénybe az a kormányrendelet, amely minden magyarországi szálláshelyet a vendégek okmányának digitális beolvasására és a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé továbbításra kötelez. A feltételeket teljesítő többszázezres készülékekhez képest jelentősen olcsóbb és sokoldalúbb eszközt mutatott be a digitális azonosításra szakosodott ID&Trust Kft.

Tovább