Szűrés

A(z) G-Shock kulcsszót tartalmazó cikkek

A GBD-H2000-res úszáshoz, futáshoz és biciklizéshez is kiválóan használható

2023. március 31. -

Vadonatúj modellel bővül az ütésálló G-Shock márkához tartozó, sportolásra tervezett G-Squad termékcsalád kínálata. A GBD-H2000-res négy új színben érkezik meg, amelyek közös jellemzője, hogy minden eddiginél könnyebb kivitelben készülnek, ezáltal pedig kényelmesebb viseletet biztosítanak. 

Kulcsszavak: óra, G-Squad, G-Shock, Casio
Tovább

Közel hárommillió forintba kerül a G-Shock újdonsága

2023. január 25. -

Újabb limitált szériás kiadást mutatott be a Casio a G-Shock márka 40. éves évfordulója alkalmából. Az új, MR-G sorozatba tartozó karóra a japán kardok kimunkáltságát és időtállóságát testesíti meg, megalkotásához a Casio legkifinomultabb, high-tech órakészítési eljárásait alkalmazták. „A MRG-B2000GA-1A modell különleges felülettel bír, amelyet 800 éves japán, Gassan-kardkészítési technikák segítségével hoztak létre” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Kulcsszavak: karóra, G-Shock, Casio
Tovább

40 éves lesz a világ egyik legnépszerűbb karóra márkája

2022. december 23. -

Különleges mérföldkőhöz érkezik hamarosan a Casio ütés- és rezgésálló karórákat felvonultató márkája, a G-Shock. 2023 áprilisában ugyanis 40 éves fennállását ünnepelheti ez a brand, amely a strapabíró karórák szimbólumává vált az elmúlt évtizedekben. „Ebből az alkalomból a karóragyártó két különleges kiadással hangolódik az ünnepi évre, amelyben több meglepetés is várja majd a G-Shock karórák rajongóit” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: Casio, G-Shock, karóra
Tovább

A Barcelona futballdrukkerei imádni fogják ezt az új Casio-t

2022. február 11. -

Különleges karórával állt elő a japán óragyártó, hogy így kedveskedjen a katalán futballcsapat, az FC Barcelona rajongóinak. A Casio a nemrég bemutatott pulzusmérős G-Squad modellt vette alapul, amelyet felöltöztetett a jellegzetes gránitvörös-kék klubszínekbe. „A Casio törekedett arra, hogy a G-Shock technikai öröksége teljes mértékben harmonizáljon az 1899-ben alapított, nagymúltú klub arculati elemeivel” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: óra, G-Squad, G-Shock, Casio
Tovább