Szűrés

A(z) Galaxy kulcsszót tartalmazó cikkek

Itthon is kapható a Samsung legújabb mobilja

2023. december 14. -

Magyarországon is elérhető a Samsung népszerű FE sorozatának legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy S23 FE. Az ikonikus és tartós formatervezéssel, élvonalbeli kameraminőséggel és magas teljesítménnyel ellátott készülék új fejezetet nyithat az emlékezetes pillanatok részletgazdag és valósághű megörökítésében.

Tovább

A Samsung Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE még több felhasználónak nyújt kiemelkedő funkciókat

2023. október 4. -

A Samsung az új, Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Buds FE készülékekkel bővíti a Samsung Galaxy ökoszisztéma FE sorozatát. Az ikonikus és tartós kialakításukról, élvonalbeli kamerafunkcióikról és hangminőségükről, erős teljesítményükről ismert készülékek az FE széria történetének legnagyszerűbb felhasználói élményét hozzák el. Az új FE eszközök kiváló lehetőséget teremtenek mindazoknak, akik közelebbről is megismerkednének a Galaxy-család csúcskészülékeivel.

Tovább

Galaxy Buds2 Pro fejlesztés a nagyothallók számára

2023. május 26. -

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

Tovább

Éjszakai fotózásra hív a Samsung

2023. május 22. -

A Samsung május 25-26 és 27-én átalakítja Budapest Óriáskerekét, alkonyattól különleges kabinokban emelkedhetünk a város fölé. A különböző tematikájú fülkékben egy közös: a résztvevők a Samsung csúcskészülékével, a Galaxy S23 Ultrával örökíthetik meg a nem mindennapi élményt, bizonyítva, hogy a Nightography, éjszakai felvételek funkcióval a legjobb pillanatok részletgazdagok és felejthetetlenek maradhatnak még napnyugta után is.

Tovább