Szűrés

A(z) HP kulcsszót tartalmazó cikkek

A HP kreativitást hoz a felhasználók életébe úttörő eszközeivel

2020. április 24. -

A HP bemutatja legújabb Z by HP mobil munkaállomásait és HP ENVY portfóliójának új tagjait, amelyeket a merész, kreatív alkotóknak terveztek. A HP ZBook Studio, a HP ZBook Create és a HP ENVY 15 az Adobe MAX 2019 konferencián bemutatott HP Create Ökoszisztéma legújabb elemei. 

Tovább

HP Education Edition laptopok – iskolai használatra

2020. január 28. -

A HP bemutatja tanuláshoz tervezett Education Edition laptopját, a ProBook x360 11 készüléket. Az egyedi kialakítású gép az iskolai tanulás új korszakát hozza el.

Tovább

Következő generációs IT megoldások a HP-tól az élet minden területén

2020. január 12. -

A HP Las Vegas-i a Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show – CES) mutatta be legújabb PC-it, kijelzőit és kiegészítőit. A vállalat termékinnovációs megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljeskörű védelemmel dolgozzanak vagy hozzanak létre tartalmakat bárhol, könnyedén kapcsoljanak össze különböző eszközöket és képviseljék a személyes értékeiket a világ első óceánból kinyert műanyagokból készült notebookjával és a hozzá tartozó tokkal.

Tovább

A HP bemutatja Elite Dragonfly laptopjait és legújabb ívelt monitorait

2019. október 28. -

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

Tovább