Szűrés

A(z) headset kulcsszót tartalmazó cikkek

A SteelSeries legújabb headsete megérkezett Európába

2023. május 31. -

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

Kulcsszavak: headset, SteelSeries
Tovább

Két új AOC GAMING egér és egy vezeték nélküli headset érkezik

2021. október 29. -

A világ egyik vezető gaming monitor-* és IT kiegészítő márkája, az AGON by AOC most két új egérrel (AOC GM510 és GM530) és egy vezeték nélküli headsettel (AOC GH401) bővíti gaming perifériáinak portfólióját. 

Kulcsszavak: AGON, headset, egér, AOC
Tovább

Álomkütyük karácsonyra szenvedélyes játékosoknak

2019. november 19. -

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

Tovább

A Freebuds 3 a világ első aktív zajszűrős headset-je

2019. november 16. -

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Freebuds 3 vezetéknélküli sztereó fülhallgatót. A vállalat új audió stratégiájának részeként a Kirin A1 chippel felszerelt készülék a prémium piacot célozza meg. A Freebuds 3 stúdióminőségű hangzásvilágot biztosít a felhasználók számára, és hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat telefonhívás közben is, az aktív zajszűrőnek köszönhetően pedig akár a tömött metrón, vagy egy forgalmas étteremben is kristálytisztán lehet zenét hallgatni vele.

Tovább