Szűrés

A(z) iPad kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkezik a Telenorhoz az új 9,7 hüvelykes iPad

2018. július 23. -

Már kapható a Telenor Magyarországnál az Apple Pencillel is használható, új 9,7 hüvelykes iPad. Az Apple eddigi legkedvezőbb árú iPadje minden korábbinál sokoldalúbb. A nagyméretű Retina kijelző, az A10 Fusion chip és fejlett szenzorai révén lenyűgöző kiterjesztett valóság (AR) élményt kínál; emellett egész napos akkumulátoros üzemidőt és páratlan hordozhatóságot nyújt.

Tovább

Az egész világ a munkahelyed lehet a Zagg új iPad-kompatibilis billentyűzeteivel

2017. október 16. -

A mobil életstílust támogató okostelefonkiegészítők területén világelső Zagg új eszközökkel bővítette az Apple iOS kompatibilis billentyűzeteinek kínálatát. A multifunkcionális termékek elsősorban azok számára készültek, akik gyakran használnak iPadet számítógépük helyettesítésére.

Tovább

Élvezd az okosotthon előnyeit!

2017. június 14. -

Fontos számodra, hogy mindig biztonságban tudd otthonod, és a lehető legkomfortosabban érezd magad, amikor végre hazaérsz? Számít, hogy élettered fenntartható és energiahatékony legyen? Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve otthonfigyelő rendszerrel mindent kézben tarthatsz, az Avea fényeivel pedig hangulatossá teheted lakásodat. Élvezd a kellemes környezetet, a kényelmet és biztonságot az Elgato okoseszközeivel!

Tovább

A Telekomnál mától kapható az új iPad Pro

2016. április 13. -

A Telekom április 13-án elkezdte a 9,7 colos iPad Pro készülék forgalmazását, amely áttörést jelentő professzionális funkciókkal és a legfejlettebb technológiával rendelkezik. Az új iPad Pro a Telekom honlapján keresztül, illetve kijelölt üzleteiben vásárolható meg.

Kulcsszavak: iPad Pro, iPad, Telekom
Tovább