Szűrés

A(z) laptop kulcsszót tartalmazó cikkek

iPhone, játékkonzol, laptop karácsonyra? Erre figyelj, ha ezt ajándékozol!

2023. december 17. -

Az elektronikai cikkek évek óta a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok közé tartoznak, ezen belül is többek között okostelefonokra, játékkonzolokra és laptopokra költjük a legtöbbet. Akár saját magunkat, akár a párunkat vagy valamelyik családtagunkat szeretnénk megajándékozni idén egy nagy értékű technikai eszközzel, a teljesítmény maximális kihasználása és a hosszú távú használhatóság érdekében érdemes a hozzájuk passzoló hordozható adattárolót is beszerezni – akár az ünnepek előtti utolsó vásárlási hajrában.

Tovább

MI-élmények az új ThinkPad és IdeaPad laptopokkal

2023. december 16. -

Új üzleti és fogyasztói laptopokat mutatott be a CES 2024 előtt a Lenovo, amelyeket az új AI-élmények kihasználására, valamint a produktivitás, kreativitás és hatékonyság növelésére terveztek. 

Tovább

Kutatás: a válaszadók fele vett laptop alkatrészt az elmúlt egy évben

2023. szeptember 7. -

Szinte kivétel nélkül az összes hazai háztartásban van saját tulajdonú laptop, de céges eszközt is közel minden második magyar használ, ez derül ki a laptopszaki.hu több mint ezer felhasználó megkérdezésével készült kutatásából. A felmérés szerint a válaszadók majdnem felének 5 éves vagy annál is idősebb laptopja van, a kitöltők 50 százaléka pedig vásárolt az elmúlt egy évben laptop tartozékot vagy alkatrészt.

Kulcsszavak: laptop, Laptopszaki.hu
Tovább

Nagy dobással érkezik a Lenovo

2023. szeptember 2. -

Elképesztő technikai újítással indítja az őszt a Lenovo a Lenovo Legion 9i (16", 8) csúcsmodelljével, amely a Lenovo Legion ökoszisztémában – és a világon – az első 16 hüvelykes, önálló folyadékhűtéses rendszerrel1 ellátott játékra alkalmas laptop. Az eszközt gamereknek, valamint olyan alkotóknak tervezték, akiknek jól jön, ha a táskájukban elfér egy teljes stúdió. A Lenovo Legion kínálat új termékei Magyarországon várhatóan 2024 első negyedévében válnak elérhetővé. 

Kulcsszavak: laptop, Lenovo
Tovább