Szűrés

A(z) notebook kulcsszót tartalmazó cikkek

Változott a trend a használt laptopok terén

2022. augusztus 24. -

Ma már egész fiatal kortól kezdve fontos része a gyerekek életének a számítógép. Hogy hány éves kor lenne az ideális, arról a szakemberek véleménye is megoszlik, az viszont biztos, hogy a mai világban a technika megkerülhetetlen része az életünknek, legyen az telefon, tablet, laptop vagy számítógép.

Tovább

A HUAWEI MateBook X Pro innovatív és interaktív funkcióival prémium felhasználói élményt nyújt

2022. augusztus 11. -

Új csúcskategóriás notebookkal bővül a HUAWEI MateBook-széria: augusztus 15-től Magyarországon is elérhető a HUAWEI MateBook X Pro. A modell ultravékony magnézium fémházzal, 14,2 hüvelykes 3,1K-os HUAWEI Real Color FullView kijelzővel rendelkezik. 

Kulcsszavak: HUAWEI, MateBook, notebook
Tovább

Megbízható társ a munkához, tanuláshoz és szórakozáshoz

2022. augusztus 11. -

Hazánkba is megérkezik a Huawei legújabb notebookja, az új HUAWEI MateBook D 16, amely 15.6”-es gépházban 16”-es FullView kijelzőt kínál. Ez a gépméret könnyű hordozhatóságot, míg a nagyméretű kijelző, valamint a gyártó által elsőként ebben a modellben alkalmazott 16:10-es képarány kényelmes és hatékony feladatvégzést tesz lehetővé. 

Kulcsszavak: HUAWEI, MateBook, notebook
Tovább

Notebookok, hajlítható telefon és sok egyéb a Huawei újdonságai között

2022. június 25. -

Számos új, innovatív eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, üzleti felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat jelentett be nagyszabású törökországi eseményén a Huawei Technologies. A vállalat bemutatta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az egyedi méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, valamint a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, illetve a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. Az új eszközökkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

Tovább