Szűrés

A(z) szoftver kulcsszót tartalmazó cikkek

Itthon minden harmadik szakember használ BIM Revit intelligens tervezőszoftvert

2022. október 7. -

Az építőiparban egyre nagyobb a bizonytalanság, a gyorsan változó árak, az információ- és munkaerőhiány miatt valódi kihívás a határidők és a költségvetés betartása. A siker kulcsa a pontos, és egyben rugalmas tervezés, ezért Európa szerte egyre nagyobb kereslet mutatkozik az Épületinformációs Modellezés (BIM) iránt. 

Kulcsszavak: BIM Revit, Wavin, szoftver
Tovább

Arcfelismerő szoftverek: Budapest is felkerülhet a technológia világtérképére

2022. augusztus 8. -

Noha korábban sokan idegenkedtek a digitális arcfelismerő rendszerektől, ma már egyre többen ezzel a megoldással oldják fel az okostelefonjukat, a következő évtizedben pedig várhatóan négyszeresére nő az arcfelismerés jelenleg 4 milliárd dolláros piaca. A rendezvényszervezéstől a vendéglátáson át a biztonságtechnikáig számos iparág húzhat hasznot a technológiából, és ebből magyar szakemberek is kivehetik a részüket. 

Tovább

Elérhető az Oracle Database Service for Microsoft Azure

2022. július 27. -

Az Oracle és a Microsoft bejelentette az Oracle Database Service for Microsoft Azure általános elérhetőségét. Ezzel az új ajánlattal a Microsoft Azure ügyfelei könnyen és megszokott módon hozhatnak létre, érhetnek el és felügyelhetnek vállalati szintű Oracle Database szolgáltatásokat az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) szolgáltatásában. A felhasználók az Azure-ra migrálhatnak vagy új alkalmazásokat építhetnek rá, majd csatlakozhatnak az OCI-on futó, nagy teljesítményű és nagy rendelkezésre állású, menedzselt Oracle adatbázis-szolgáltatásokhoz, például az Autonomous Database-hez.

Tovább

Google Cloud doksikat is támogatnak az SAP szoftverek

2022. június 6. -

SAP szoftverkörnyezeten belül is lehetőség nyílik a közös munkára a Google Workspace-ben létrehozott és megosztott dokumentumokban, miután a Google Cloud és az SAP nem régiben natív integrációt jelentett be. 

Tovább