Szűrés

A(z) konferencia kulcsszót tartalmazó cikkek

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. -

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

Tovább

15 érv a NEXT 3D konferencia mellett

2024. május 14. -

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

Tovább

A mesterséges intelligencia és a technológiai fejlődés átalakítja a világunkat

2023. november 19. -

A 2023-as év végéhez közeledve jóformán minden iparág átalakuláson megy keresztül – az MI fejlődésének köszönhetően szinte minden munkahelyen a munkavégzés teljesen új formáit fedezik fel.

Tovább

Konferencia az e-sportról

2022. november 19. -

A Magyar E-sport Szövetség 2022. november 17-én második alkalommal rendezte meg az Esport1 és az Esportmilla együttműködésével az ESTB – E-sport Tudásbázis című konferenciát, amelynek célja a többi között az e-sportban lévő karrierlehetőségek bemutatása, a magyar e-sport-szervezetek fejlesztése, a hazai és nemzetközi e-sport-közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, külön hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira és előnyeire. 

Tovább