Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Megszámolni is nehéz mennyi díjat kapott a HONOR

2024. március 1. -

A HONOR az idei MWC-n mutatta be új, mesterséges intelligencia-alapú stratégiáját, és bejelentette többek között a HONOR Magic6 Pro-t és a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t érkezését is. Új készülékeit és technológiáit a nemzetközi sajtó is elismerte: 45 díjjal jutalmazta a céget.

Tovább

Magyarországra is érkezik a HONOR Pad 9!

2024. február 26. -

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

Kulcsszavak: MWC 2024, tablet, HONOR
Tovább

Indul a „HONOR AI korszak”: érkezik a HONOR Magic6 Pro és a HONOR MagicBook Pro 16

2024. február 26. -

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

Tovább

Autót is vezethetsz a HONOR szemkövető funkciójával!

2024. február 22. -

A HONOR legújabb, mesterséges intelligencia hajtotta szemkövető funkciójával úgy is vezethetsz autót, hogy nem ül benne senki.

Tovább